Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Οικονομική επιτροπή η εγκατάσταση ανοιχτού ΠΡΟΚΑΤ κολυμβητηρίου στην Ξάνθη

Στην Οικονομική επιτροπή η εγκατάσταση ανοιχτού ΠΡΟΚΑΤ κολυμβητηρίου στην Ξάνθη

0

Στη σημερινή συνεδρίαση συζητείται η έγκριση ή μη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.

Σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας).

Θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

1ο Θέμα: Έγκριση του από 24/08/2022 πρακτικού ελέγχου προσκόμισης εγγυητικών επιστολών της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών, που αφορά τον διαγωνισμό με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» KAI «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ».

2ο Θέμα: ‘’Έγκριση του από 23/08/2022 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών, που αφορά τον διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια φωτοτυπικών, εκτυπωτικών και σχεδιαστικών μηχανημάτων και υπηρεσίες συντήρησης των»[Επαναπροκήρυξη μετά από άγονο διαγωνισμό αφορά μόνο την Ομάδα Β’].

3ο Θέμα: Διόρθωση και συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 275/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έγκριση της υπηρεσίας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων διακήρυξης (άρθρο 72 του Ν.3852/2010, άρθρα 53, 54 του Ν. 4412/2016) και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης (άρθρο 86 του Ν. 4412/2016) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων/δράσεων για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ της Κ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ στο πλαίσιο των Πράξεων “ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ” των ετών 2015-2016 (MIS: 5000133) και των ετών 2018-2019 (MIS: 5029827)»

4ο Θέμα: Ανάκληση της υπ’ αριθ. 253/12-07-2022 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και την εκ νέου έγκριση της προμήθειας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, κατάρτιση των όρων της διακήρυξης και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων Δήμου Ξάνθης».

5ο Θέμα: Έγκριση ή μη Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Ξάνθης και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών για το έργο: Προμήθεια και εγκατάσταση ανοικτού προκατασκευασμένου κολυμβητηρίου στο Δήμο Ξάνθης».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη το πρώτο «πράσινο» κολυμβητήριο της χώρας  

  Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι αθλητές του ΚΟΞ με τον δήμαρχο Ξάνθης   Μ.Τσέπε…