Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρεις απώλειες μετράει η ποδοσφαιρική Ξάνθη

Τρεις απώλειες μετράει η ποδοσφαιρική Ξάνθη

0

Παύλος Καλογιάννης, Κώστας Πατσαμάνης και Τζούλης Μαμαλίγκατζης έφυγαν από τη ζωή

Τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου χάθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Οι δυο παράγοντες του ΑΟΞ Παύλος Καλογιάννης και Κώστας Πατσαμάνης, και ο Τζούλης Μαμαλίγκατζης ποδοσφαιριστής και προπονητής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έφυγαν από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη εκτός από τους οικείους τους και όσους τους γνώριζαν από την συνεισφορά τους στα αθλητικά δρώμενα του νομού.

Ο ΑΟΞ αποχαιρέτησε τους δύο παλαιούς παράγοντες και υποστηρικτές της ομάδας με συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Για τον Κώστα Πατσαμάνη: «Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό του Κώστα Πατσαμάνη. Απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στα προσφιλή πρόσωπα του εκλιπόντος, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο ουσιαστικούς υποστηρικτές του συλλόγου μας. Άνθρωποι σαν τον Κώστα Πατσαμάνη θα αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του ΑΟΞ! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Για τον Παύλο Καλογιάννη: «Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Παύλου Καλογιάννη. Ο Παύλος Καλογιάννης πρόσφερε πολλά στο σύλλογό μας, από την θέση του Γενικού Αρχηγού  αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. Η οικογένεια του ΑΟΞ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Καλογιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Ο ξαφνικός χαμός του Τζούλη Μαμαλίγκατζη σε ηλικία 55 χρόνων, συγκλόνισε τους οπαδούς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Μαμαλίγκατζης διακρίθηκε πολλά χρόνια στα γήπεδα του νομού μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, περνώντας από αρκετούς συλλόγους και προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης ανέφερε για τον χαμό του: Δυστυχώς χάσαμε ένα μέλος μας! Ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμός για όλους και για όλα! Αγαπητός σε όλους! Ο σύνδεσμος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νεραντζή Μαμαλίκατζη! Καλό παράδεισο!

Η Ασπίδα Ξάνθης τον αποχαιρέτησε ως εξής: «Η οικογένεια του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ από σήμερα είναι φτωχότερη αφού αποχαιρετάει ένα επίλεκτο μέλος της. Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ Ξάνθης εκφράζει την οδύνη του για την ξαφνική απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, πιστού φίλου του συλλόγου μας και πατέρα της αθλήτριας μας Μαρίας, Νεραντζή (Τζούλη) Μαμαλίκατζη. Ο Τζούλης ήταν μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ που στις 3 Ιουνίου 1992 κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αναστασία, στην αγαπημένη μας Μαρία, στον Χρήστο και στους οικείους του.»

 

3 ΦΩΤΟ: kalogiannis, patsamanis, tzoulis

 

 

 

 

 

 

 

  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

    Αστυνομικοί των γραφείων Το τηλεφώνημα από συμπολίτη μας που έθιξε ένα υπαρκτό θέμα, αυτό …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…