Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μπαίνουν φύλακες στο Κολυμβητήριο

Μπαίνουν φύλακες στο Κολυμβητήριο

0

Επιστρέφει στις δια ζώσης συνεδριάσεις η Οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης

Θα ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού για υπηρεσίες φύλαξης και εποπτείας του κολυμβητηρίου και κοινωνικών προγραμμάτων. Μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Πολιτισμού

 

Τακτική, δια ζώσης, συνεδρίαση, της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.Έγκριση του από 27-5-2022 πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Μελέτες για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου πολιτισμού ‘Κ. Μπένης’»

2.Έγκριση του από 25-5-2022 πρακτικού της Επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης»

3.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού

4.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «Αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού στο υποφωτισμένο δίκτυο του Δήμου Ξάνθης – Προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.

5.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και διαδικασίας διενέργειας διαγωνισμού με τίτλο «Υπηρεσίες Φύλαξης – εποπτείας & ελέγχου, Δημοτικού κολυμβητηρίου & κοινωνικών προγραμμάτων Δήμου Ξάνθης

6.Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός νομού ή και εργάσιμων ημερών και ωρών για σκοπούς μετακίνησης του Δημάρχου τους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο- Σεπτέμβριο 2022.

7.Υποβολή αιτήματος στον ΟΑΕΔ, για συμμετοχή στο πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67, καθορισμός αριθμού ατόμων , καθώς και ειδικοτήτων.

8.Έγκριση της αριθμ.24/2022 απόφασης του ΔΣ του Ν.ΠΔΔ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης», σχετικά με Υποβολή Ταμειακού Απολογισμού Εσόδων-Εξόδων Οικ. Έτους 2021

9.Έγκριση προμήθειας υλικών αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού (απολυμαντικά, αντισηπτικά),  για τον Δήμο Ξάνθης και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης, α) επιλογή της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, β) έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της από 01-06-2022 Τεχνικής Έκθεσης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, γ) έγκριση όρων διαπραγμάτευσης της από 01-06-2022 Τεχνικής Έκθεσης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης του Δήμου Ξάνθης, δ) συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης”.

10.Συμπλήρωση της 198/2022 απόφαση της Ο.Ε. σχετικά με Έγκριση του από 17-5-2022 Πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Δήμου Ξάνθης» – εργολαβία «Αποκατάσταση Διαγραμμίσεων του Οδικού Δικτύου Δήμου Ξάνθης»

11.Έγκριση εξώδικου συμβιβασμού προσκυρωμένης δημοτικής έκτασης, καθορισμός τιμήματος εξαγοράς και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης

12.Λήψη απόφασης της Ο.Ε. για διαγραφές ποσών.

13.Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη

14.Οικονομική ενίσχυση συλλόγων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ Σώμα Στρατού τίμησε τον προστάτη Άγιο Γεώργιο στο Στρατόπεδο «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ»

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στο Πετροχώρι, ενώ ολοκληρώθηκε με έ…