Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας με την ΧΑΝΘ

Λεύκιππος: Φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας με την ΧΑΝΘ

0

Ένα πλούσιο σε εμπειρίες και αγώνες Σάββατο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές (γεννημένοι το 2011 και 2012) του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και αναμετρήθηκαν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΧΑΝΘ.

Ο προπονητής των ομάδων, Νίκος Ρετζέπης, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Απόστολο Αποστολίδη, είχαν προετοιμάσει στην εντέλεια το πρόγραμμα για τις δυο ομάδες ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του πρωταθλητή με την εφηβική ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και νυν φοιτητή, Δημήτρη  Καλεντερίδη, που ήταν δίπλα στην ομάδα και βοήθησε στην διεξαγωγή των αγώνων.

Πέρα από τα παιχνίδια των τμημάτων, το πρόγραμμα περιλάμβανε για μικρούς και μεγάλους ξενάγηση στο ιστορικό μουσείο με τους υπευθύνους της ΧΑΝΘ να απαντούν σε κάθε ερώτηση.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Απόστολος Αποστολίδης, τόνισε για τις συγκεκριμένες δράσεις: « Θέλω να ευχαριστήσω την ΧΑΝΘ για την άριστη φιλοξενία, τη ξενάγηση και τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν. Να ευχαριστήσω και τους γονείς που παραβρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών αλλά και της ομάδας. Η πανδημία μας απομάκρυνε και μας περιόρισε στη διεξαγωγή δράσεων αλλά πιστεύω πως όλα θα γίνουν καλύτερα και θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα και τα σχέδια μας για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…