Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

0

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη


Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε 21 πόντους ο Λεύκιππος ξανακέρδισε την ΔΕΚΑ κι έκανε το 2-1 στις νίκες παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση των play offs όπου και θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεύκιππο να προηγείται με μονοψήφιες διαφορές και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στον πόντο, με 38-37.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Λεύκιππου ανέβασαν την απόδοσή τους και αύξησαν τη διαφορά ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις και στην 4η περίοδο σημείωσαν μόλις 7 πόντους, με τους Ξανθιώτες να ελέγχουν τη ροή του αγώνα και να πανηγυρίζουν στο φινάλε μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού κόντρα στην ΔΕΚΑ.

Στην τελική φάση ο Λεύκιππος θα βρει μπροστά του την πανίσχυρη ΧΑΝΘ και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας και στόχο τις δύο νίκες. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει αύριο στην Θεσσαλονίκη και το επόμενο στην Ξάνθη το Σάββατο κι αν χρειαστεί τρίτο, αυτό θα γίνει στις 24 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητές: Ξενικάκης-Ντούρας-Νέδογλου

Δεκάλεπτα: 26-21, 38-37, 59-52, 72-59

Λεύκιππος Ξάνθης (Ζαφειρούδης): Καλαμπάκας 21 (4), Κατσαμούρης 6 (2), Παλλάκης 7, Μητρόπουλος 11 (2), Μακαρατζής 15 (4), Γιάκουλας 1, Χριστοφορίδης 2, Μπουτσακτσή 9.

ΔΕΚΑ (Νικολαϊδης-Σιβένας): Πετανίδης 23 (2), Τσιροπούλης 9 (2), Κιόσια 9, Λουλούδης 6, Μακαρατζής 6, Πασχαλίδης, Πούντος, Βογιατζής 2, Σεκερτζής 4.

Τα ζευγάρια της Γ’ Φάσης

ΧΑΝΘ – Λεύκιππος Ξάνθης

Φίλιππος Βέροιας – Γέφυρα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…