Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το «ευχαριστώ» του Σπ. Τσιλιγγίρη στον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την τοποθέτηση αστυνομικού προσωπικού στον Άγιο Κωνσταντίνο

Το «ευχαριστώ» του Σπ. Τσιλιγγίρη στον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την τοποθέτηση αστυνομικού προσωπικού στον Άγιο Κωνσταντίνο

0

Στη συνάντησή τους ο βουλευτής τόνισε την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης

Ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ, Σπύρος Τσιλιγγίρης συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον οποίο και ευχαρίστησε θερμά για την ικανοποίηση του αιτήματος αναφορικά με την ενίσχυση του μεθοριακού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου με αστυνομικό προσωπικό.

Ο βουλευτής στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό (κλοπές, υλικές ζημιές).

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμανε:

«Η συζήτηση κύλισε πολύ ευχάριστα, ο Αρχηγός έδειξε κατανόηση στα θέματα που του θέσαμε και δεσμεύτηκε ότι θα τα εξετάσει άμεσα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας ώστε να συζητήσουμε εκτενέστερα και άλλα θέματα που αφορούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης. Επίσης, σε πολύ ευχάριστο κλίμα ήταν στη συνέχεια και η συνάντηση με τη Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού κυρία Κωνσταντία Κορώνη».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…