Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το “Mannlicher” του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης

Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το “Mannlicher” του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης

0

Μια μικρού μήκους ταινία για τη Μάχη των Οχυρών

Το σενάριο είναι του διευθυντή του σχολείου Αργύρη Διαμαντή ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιώργος Κράλλης

Το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό κατέκτησαν οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ξάνθης με τη μικρού μήκους ταινία “Mannlicher” για τη μάχη των Οχυρών.

Την κινηματογράφηση και σκηνοθεσία επάνω σε ένα σενάριο που έγραψε ο διευθυντής του σχολείου Αργύρης Διαμαντής ανέλαβε ο Γιώργος Κράλλης και το αποτέλεσμα αποζημίωσε όλους τους συντελεστές που μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να κάνουν αυτή την παραγωγή πραγματικότητα!

Η μικρού μήκους ταινία απέσπασε το πρώτο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα την Μάχη των Οχυρών.

Όπως περιγράφει ο Γιώργος Κράλλης, «τα γυρίσματα ξεκίνησαν άμεσα και ολοκληρώθηκαν μέσα σε 2 ημέρες κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες μιας και ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στο οχυρό του Εχίνου ήτανε παγωμένος και το περπάτημα γινότανε με ιδιαίτερη δυσκολία». Ο ίδιος πάντως εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτή την πρώτη του ταινία μικρού μήκους και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Τετάρτης: «Να ξαναμιλήσουμε για την εκμετάλλευση – Απλοϊκά μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας» του Χρήστου Λάσκου

Το βιβλίο πραγµατεύεται τα επίκαιρα αυτά ζητήµατα µε τη µορφή «47 απλοϊκών µαθηµάτων Πολιτ…