Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στους ημιτελικούς του Αυστραλιανού Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς

0

Πότε είναι ο ημιτελικός, ποιον θα αντιμετωπίσει ο Έλληνας τενίστας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ασύλληπτη εμφάνιση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, διέλυσε τον… πολυδιαφημισμένο Γιάνικ Σίνερ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης της Μελβούρνης, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: στόχος είναι η κούπα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος σε Grand Slam στην καριέρα του, κόντρα στον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος επικράτησε με σπουδαία ανατροπή (από 2-0, 2-3) του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο ημιτελικός μεταξύ του Τσιτσιπά που είναι Ν. 4 και του Ν. 2 Μεντβέντεφ θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/1).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βαδίζει προς τον τελικό και τον τρόπαιο και παράλληλα με τα επιτεύγματα του βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει και άλλο.

Ήδη με την πρόκριση του στα ημιτελικά έχει γίνει πλουσιότερος κατά 567.000 ευρώ. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Αν περάσει στον τελικό τότε δεδομένα θα πάρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ενώ αν καταφέρει και κερδίσει το Australian Open εκτός από το τρόπαιο θα πάρει και περίπου 1.822.000 ευρώ.

Στον δεύτερο ημιτελικό η μάχη θα είναι μεταξύ του Ιταλού  Μπερετίνι που είναι Ν.7 και του σπουδαίου Ράφα Ναδάλ που βρίσκεται πλέον στο Ν.5.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…