Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Φιλόζωος αστυνομικός βοήθησε να σωθεί σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε τραυματισμένο στη Δράμα

Φιλόζωος αστυνομικός βοήθησε να σωθεί σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε τραυματισμένο στη Δράμα

0

Ο Σύλλογος «Φίλοι των ζώων Δράμας» σημειώνει ότι ο αστυνομικός της Τροχαίας έδρασε με ευαισθησία πέραν του καθήκοντός του

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 ένα σκυλάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της Δράμας και εγκαταλείφθηκε εκεί, τραυματισμένο και μέσα στο δριμύ ψύχος.

Ο Σύλλογος «Φίλοι των ζώων Δράμας» περιγράφει την καταλυτική συνδρομή αστυνομικού της Τροχαίας που κλήθηκε στο σημείο και έσωσε το άτυχο τετράποδο. Στο συμβάν βρέθηκε και εθελόντρια του συλλόγου που ήταν μάρτυρας της διάθεσης συνδρομής και προσφοράς του αστυνομικού. Στην ανάρτησή του ο σύλλογος, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «παρέμεινε εκεί προσφέροντας όποια βοήθεια μπορούσε, ενώ το ζώο το είχαμε μεταφέρει πάνω στο πεζοδρόμιο και αυτό είναι κάτι παραπάνω από την υποχρέωση. Αναζήτησε τηλεφωνική βοήθεια αγωνιώντας για την τύχη του ζώου και αυτό είναι κάτι παραπάνω από την υποχρέωση. Πρότεινε στην εθελόντρια έναν καφέ ή τσάι γιατί το κρύο ήταν δυνατό και αυτό περισσεύει της υποχρέωσης. Ο αστυνομικός Θεόδωρος Πούλιος της τροχαίας Δράμας στην απογευματινή υπηρεσία του Σαββάτου 22 του Γενάρη έδρασε πέραν της υποχρέωσης. Το μικρό μεταφέρθηκε από τον υπάλληλο του κυνοκομείου στο ιατρείο κτηνιάτρου που έχει σύμβαση με τον Δήμο Δράμας για την ιατρική του περίθαλψη. Θα πάνε όλα καλά».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…