Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Σερί» συλλήψεων διακινητών την Κυριακή στη Ροδόπη

«Σερί» συλλήψεων διακινητών την Κυριακή στη Ροδόπη

0

Εντοπίστηκαν τρεις περιπτώσεις διακίνησης-Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας με Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του

Συνελήφθησαν την Κυριακή 5/12 σε περιοχές της Ροδόπης, τέσσερις  διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί, στην παλαιά Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο αυτοκίνητα και να μεταφέρουν παράνομα συνολικά οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός διακινητή προέκυψε ότι εκκρεμούσε ένα Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κρωβύλης – Μαρώνειας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 28-11-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν, με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, να οδηγούν δύο ΙΧ και να μεταφέρουν παράνομα συνολικά οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πέντε ΙΧ, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…