Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιφερειακή Σύνθεση: Ελλιπές το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της ΑΜΘ

Περιφερειακή Σύνθεση: Ελλιπές το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της ΑΜΘ

0

Κατηγορεί τη διοίκηση της Περιφέρειας ότι λείπει ο χειμερινός τουρισμός, η Θάσος (!) και σημαντικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος

 

Διαμαρτύρεται για ακόμη μια φορά η «Περιφερειακή Σύνθεση» για το γεγονός ότι δεν έλαβε απαντήσεις επί των επερωτήσεων που κατέθεσε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Πέμπτης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης, «στα ερωτήματα που θέσαμε τόσο για την πεσμένη γέφυρα του Κομψάτου στη Ροδόπη, όσο και για την πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί με τα αντιπλημμυρικά έργα στον Έβρο, οι απαντήσεις που πήραμε ήταν γενικόλογες και τυπικές. Τόσο για τον Χρ. Μέτιο, όσο και για τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες η ευθύνη βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην ελληνική γραφειοκρατία, την έλλειψη προσωπικού και στο … σύμπαν ευρύτερα, αλλά η διοίκησή τους δεν φέρει ποτέ καμία ευθύνη και για κανένα θέμα !».

Ακόμη, αναφορικά με τη συζήτηση για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της ΑΜΘ, κατηγορεί ότι στη συζήτηση δεν κλήθηκαν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι κι έτσι «συζητήσαμε για το θέμα αυτό στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και υπό το βάρος της προχωρημένης ώρας και της πίεσης του χρόνου».

Ως προς το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής και το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης που εισήχθησαν προς συζήτηση «και τα δύο», αναφέρει η ανακοίνωση, «βασίστηκαν σε πρόχειρες «εκθέσεις ιδεών» και ειδικά το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής ήταν ελλιπές αφού από αυτό απουσίαζε ο χειμερινός τουρισμός (την ώρα που στην Περιφέρεια μας υπάρχει το ΧΚ Φαλακρού), η «ναυαρχίδα» του τουρισμού στην ΑΜΘ, Θάσος αλλά και σχεδιασμός δράσεων για σημαντικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας μας. Όσον αφορά το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης μας είπαν ότι το συνέταξε εξωτερικός συνεργάτης αλλά δεν ήταν σε θέση να μας πουν ποιος ήταν αυτός, πως επιλέγει και με πόσα χρήματα αμείφθηκε ….».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…