Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Christmas Jazz Concert με τη Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος

Christmas Jazz Concert με τη Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος

0

Την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Μέγαρο», διοργανώνει ένα Christmas Jazz Concert με τη Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Guest Star της λαμπερής βραδιάς, η μεγάλη κυρία της Soul-Jazz σκηνής, Julie Massino, καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του διακεκριμένου Αρχιμουσικού και Μαέστρου, Καθηγητή Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου

Από τον Gershwin μέχρι την Nina Simone και από τον Ellington και τον Sinatra μέχρι τον Brubeck και τον Χατζηδάκι και με ενορχηστρώσεις πρωτότυπες του Μουσουργού Μιχαήλ Χατζηαναστασίου, θα ταξιδέψουμε σε μουσικές διαδρομές και μοναδικά μονοπάτια του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 από τον Σολίστ, Διευθυντή Ορχήστρας και Καθηγητή Συγκριτικής Μουσικολογίας Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου. Τελεί υπό την αιγίδα της “Πολιτείας Πολιτισμού” Θεσσαλονίκης και την ευγενική Χορηγία του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Στόχος της Ορχήστρας και του εμπνευστή της είναι η διάδοση και προώθηση, αφενός του μουσικού θεωρητικού συστήματος και ρεπερτορίου του συγκεκριμένου μουσικού είδους και αφετέρου η στήριξη και προώθηση νέων συνθετών και των έργων τους, πάνω σε ανάλογες μουσικές φόρμες.

Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 19.00

Ώρα έναρξης: 20.00

Η παράσταση είναι δωρεάν.

Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr. Η πλατφόρμα κρατήσεων ανοίγει σήμερα, 22/12/2021 στις 11:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μικροί Πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα» για πέντε παραστάσεις στην Κομοτηνή

Το έργο της ΔΚΕ ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σε συμπαραγωγή με την Εταιρεία Θεάτρου Sforaris παρουσιάζ…