Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθη ο δράστης που απείλησε με μαχαίρι τις  δύο γυναίκες

Συνελήφθη ο δράστης που απείλησε με μαχαίρι τις  δύο γυναίκες

0

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και με ιδιαίτερο χειρισμό λόγω της ψυχολογικής κατάστασης του δράστη

 

Το ιστορικό της υπόθεσης από την περιγραφή του θύματος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης – Αναστάτωση και ανησυχία στην τοπική κοινωνία

 

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ξάνθης ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε δύο γυναίκες που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Αν. Δημητρίου στην πόλη μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ο νεαρός άνδρας ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές οι οποίες προχώρησαν στην σύλληψή του. Υπήρξε ένας ιδιαίτερος χειρισμός από μέρους των αστυνομικών καθώς ο δράστης πάσχει από ψυχική νόσο.

Το ιστορικό της υπόθεσης από την περιγραφή του θύματος

Μια  από τις γυναίκες που είχαν την τρομακτική εμπειρία με την περιγραφή της σε σελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζει τον πανικό της για όσα βίωσε : «Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα Vicko. Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα ΔΙΑΣ που μόλις τους καλέσαμε ήρθαν κατευθείαν».

Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση προκάλεσε την κατακραυγή των χρηστών με σχόλια ενώ εκφράστηκε η μεγάλη ανησυχία με όλα αυτά που συμβαίνουν με αίτημα την άμεση παρέμβαση και σύλληψη του δράστη, κάτι που τελικά έγινε.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…