Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιοδείες και ομιλίες από το ΚΚΕ στην Ξάνθη

Περιοδείες και ομιλίες από το ΚΚΕ στην Ξάνθη

0

Ενημέρωση για τις επικείμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κόμματος

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προγραμματίζουν πολιτική δραστηριότητα και συγκεκριμένα:

-Την Πέμπτη 4/11/2021 η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης εξορμήσεις στην αγορά της πόλης και περιοδεία σε σχολεία από την ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας περιοδεία σε βιομηχανικούς χώρους τροφίμων με επικεφαλής την Μπράτσου Βάσω,  μέλος της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

-Την Παρασκευή 5/11/2021 η Τομεακή Επιτροπή Έβρου σύσκεψη με νέους δικηγόρους στην Αλεξανδρούπολη με ομιλήτρια την Δινδίνη Βάνα,  μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ καθώς και περιοδεία σε Τεχνικές Σχολές και το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Χιώνη Γιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-Το Σάββατο 6/11/2021 η ΚΟΒ Κέντρου της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης οργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος με ομιλητή τον Κυριακίδη Γιάννη, μέλος της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδεία σε ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τη Σταματελάτου Αλεξάνδρα, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

-Την Κυριακή 7/11/2021 η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος με θέμα «Αντεπίθεση του εργατικού κινήματος απέναντι στους αντεργατικού νόμους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πυρετός» για το «κλείδωμα» ψηφοδελτίων σε ΝΔ Και ΣΥΡΙΖΑ

Στοχεύει στην πρωτιά στον νομό με ψηφοδέλτιο νίκης η  ΝΔ.  Μιλά στο «Ε» ο πρόεδρος της Δ.Ε…