Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χαμόγελα και προσμονή στη φωταγώγηση του Κολυμβητηρίου

Χαμόγελα και προσμονή στη φωταγώγηση του Κολυμβητηρίου

0

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας

Πρώτη δοκιμή για τη λειτουργία των φωτιστικών LED το απόγευμα της Τετάρτης με την παρουσία αυτοδιοικητικών και την Dasteri ΑΕ που ανέλαβε τη χορηγία

«Πράσινα» φωτίστηκε το κολυμβητήριο

Μία «τελετή» φωταγώγησης με πολλά χαμόγελα και προσμονή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπου με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης των LED, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη δοκιμή, φωτίζοντας εντυπωσιακά, το για χρόνια εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Στην δοκιμή παρών ήταν ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, αντιδήμαρχοι, και άλλοι αυτοδιοικτικοί μαζί με τον πρόεδρο της Dasteri ΑΕ Ιωάννη Δαστερίδη, που ανέλαβε τη σχετική χορηγία.

Ο Μ. Τσέπελης με τον Ιωάννη Δαστερίδη (αριστερά) και τον Νίκο Αγγελίδη πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Μ. Τσέπελης: Δώσαμε υπόσχεση…

Ο δήμαρχος με στενούς του συνεργάτες, αντιδημάρχους

Εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος για την δρομολόγηση των εργασιών και μετά από αρκετό διάστημα εντατικής δουλειάς από τα συνεργεία του δήμου και άλλους συνεργάτες, ο δήμαρχος Ξάνθης σημείωσε: «δώσαμε μία υπόσχεση στην κοινωνία της Ξάνθης. Υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και προφανώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτής της καθυστέρησης. Όμως ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και φτάσαμε σήμερα να ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα ο εκσυγχρονισμός του κολυμβητηρίου  και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα έχουμε και νερό ώστε να  λειτουργήσει ο  χώρος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές».

Τελική ευθεία για τις εργασίες στο κολυμβητηριο

Θερμές ευχαριστίες του δήμου στην Dasteri AE

Ο Δήμος Ξάνθης με αφορμή την εκδήλωση και με επιστολή του, ευχαρίστησε θερμά την Dasteri ΑΕ, «για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών led, που αναμόρφωσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, καταστώντας το, το πρώτο «πράσινο» Κολυμβητήριο στη χώρα!». Όπως σημείωσε: «τα φωτιστικά LED έχουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, τόσο για την ποιότητα φωτισμού, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την αντικατάσταση των φωτιστικών συμβατικής τεχνολογίας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να λειτουργήσει, θα χρειάζεται 6,6 κιλοβατώρες την ώρα, όταν, με τα παραδοσιακά φωτιστικά απαιτούνταν 38 κιλοβατώρες, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλησιάζει η μέρα που το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραδοθεί σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα στη νεολαία του τόπου μας, που αποτελεί και τη βασική μας μέριμνα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ποιοτικό πόλο άθλησης, κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας για όλους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται η κόντρα για τη ΔΗΚΕΞ

Απαντά ο Χ. Ζεϊμπέκ στη δημοτική αρχή. Αναπαντά με αιχμές ο Μανώλης Φανουράκης Επαναπροώθη…