Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο πρώην Καλώδια Ξάνθης

Θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο πρώην Καλώδια Ξάνθης

0

Η εταιρεία Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. αναζητά εργάτες

 Αποστολή βιογραφικών στο mail:  xanthifactory2@koronakis.gr ή στο εργοστάσιο Κιμμέρια Ξάνθης

 Η εταιρεία Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., αναζητά για το εργοστάσιό της στα Κιμμέρια Ξάνθης (πρώην Καλώδια Ξάνθης)  εργάτες για να στελεχώσουν θέσεις στην παραγωγή.

Βιογραφικά στο εργοστάσιο Κιμμέρια Ξάνθης ή στο mail:  xanthifactory2@koronakis.gr

Αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ – Google για 4.000 ανέργους

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ – Google που αφορά τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή» για 4.000 ανέργους. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59. Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ – Google Ελλάδας που, ως μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Google Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και περιλαμβάνει διαδικτυακή σύγχρονη κατάρτιση διάρκειας 35 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων, στις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να ξεκινήσουν μια νέα βιώσιμη νεοφυή επιχείρηση (start-up). Μέσα από αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης καλύπτονται βασικές έννοιες του επιχειρείν, όπως η ταυτότητα της επιχείρησης, η διαχείριση της αγοράς, η εδραίωση της επιχείρησης στο διαδίκτυο, η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών κλπ. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, κάθε ωφελούμενος θα λάβει βεβαίωση παρακολούθησης από την Google.

Θα ωφεληθούν 4.000 άνεργοι

Από το πρόγραμμα κατάρτισης θα ωφεληθούν 4.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, εκ των οποίων 3.000 ηλικίας έως 29 ετών και 1.000 άνεργοι ηλικίας από 30 έως 45 ετών, απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με γνώσεις αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 430 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε πρόγραμμα κατάρτισης συνολικά 86 ωρών με επίδομα 430 ευρώ. Ειδικότερα η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος (ΟΣΝΙΕ) ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, σε αντικείμενα μάρκετινγκ παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών» με κωδικό MIS 5035149 που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» µε συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνει Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εργαζόμενους επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα (όλων των κλάδων) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:

Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες στη διοίκηση και λειτουργία των μονάδων υγείας

Διαχείριση ασθενών τρίτης ηλικίας- οργάνωση υπηρεσιών κατ΄ οίκον νοσηλείας

Υποβολή Αιτήσεων: από 09/09/21 έως και 29/09/2021 (ώρα 23:59:59)

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Οι υποψήφιοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου στο πρόγραμμα λογίζεται η 1η ημέρα κατάρτισης), συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ: Άνεργοι, με κάρτα τυπικής ανεργίας, Αυτοαπασχολούμενοι, Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα και Συνταξιούχοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

Διάρκεια Προγραμμάτων: Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 86 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας

Πιστοποίηση: Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης, οι καταρτισθέντες συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν στο θεματικό αντικείμενο που καταρτίσθηκαν. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργηθούν από διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (ΦΠΠ) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ισοδύναμο ή τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επίδομα: Οι Ωφελούμενοι θα λάβουν επίδομα 5€ / ανά ώρα εκπαίδευσης εφόσον ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής και Δικαιολογητικών: Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση osnie.aitisi@gmail.com. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τα δηλωθέντα της αίτησης θα πρέπει να αποσταλούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της Πρόσκλησης. Η μη έγκαιρη αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών καθιστούν την αίτηση άκυρη.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες 10:00 – 16:00 στο τηλ. 210 822 4463 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση . osnie.aitisi@gmail.com.

Έως σήμερα οι αιτήσεις για τις δύο προσλήψεις στον Δήμο Αβδήρων

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Στην πρόσληψη δύο υπαλλήλων για την κάλυψη εποχικών αναγκών, προχωρά άμεσα το Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής και Τρίτης ηλικίας του Δήμου Αβδήρων.

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 9μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, από τις 13 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ημερ. Λήξης:22/09/21

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 1
ΔΕ Οδηγών (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1

Προσόντα

Δίπλωμα ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή σχολών μαθητείας ΟΑΕΔ

Επαγγελματικές άδειες οδήγησης (Γ΄και Δ΄)

Κάρτα ψηφιακού ταχογράφου

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας

Ηλικία 18 – 65

Χρόνος ανεργίας

Εμπειρία 6 μηνών

Εντοπιότητα (όπου προβλέπεται)

Αριθμός ανηλίκων τέκνων

Πρώτος μισθός €858

 

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…