Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Νέες θέσεις θα διατεθούν για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νέες θέσεις θα διατεθούν για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

0

Θα διατεθούν με ηλεκτρονική κράτηση την Τρίτη και την Τετάρτη στις 14.00. 1.400 έχουν ήδη καλυφθεί

 

Η Π.Ε. Ξάνθης, γνωστοποιεί ότι θα διατεθούν νέες θέσεις (πέρα από τις 1400 που έχουν ήδη διατεθεί) για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia.

Συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest θα διατεθούν ισόποσα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 14:00, το σύνολο των υπόλοιπων διαθέσιμων θέσεων σύμφωνα με τους όρους που ορίζει η νέα ΚΥΑ.

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Η κράτηση θέσης δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται, παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση. Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του e-mail που αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Για την είσοδο στον χώρο της συναυλίας θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας που θα ισχύει κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόταση Ανάδειξης και Προβολής του Βυζαντινού Κάστρου της Ξάνθης

Κατατέθηκε στη δημοτική αρχή από Παπαχρόνη, Γεωργιάδη, Σπανίδη Πρόταση στη δημοτική αρχή κ…