Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητή με φορτηγό εντόπισαν στην Εγνατία οι συνοριοφύλακες της Ξάνθης

Διακινητή με φορτηγό εντόπισαν στην Εγνατία οι συνοριοφύλακες της Ξάνθης

0

Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση το Σάββατο στη Θράκη

Συνελήφθησαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Διακίνηση μεταναστών με φορτηγό

Το πρωί του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν άντρα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Καταδίωξη στην Εγνατία-Επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή οι διακινητές

Το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς. Στη συνέχεια το όχημα αφού κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, ενώ ο οδηγός –διακινητής μαζί με την συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Έβρος: Μετέφερε με ΙΧ πέντε μη νόμιμους μετανάστες

Το βράδυ σε αγροτική οδό του Έβρου (πλησίον οικισμού Νίψας), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν άντρα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Βραδινή διακίνηση στην Εγνατία Κομοτηνής-Ξάνθης

Τέλος, το ίδιο βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…