Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ξάνθης

Διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ξάνθης

0

Οι ευχαριστίες της Μητρόπολης

Ο ΑΟΞ είναι μια ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, με δράσεις που ξεπερνούν τα όρια του γηπέδου και επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής προσφοράς, με γνώμονα την έμπρακτη υποστήριξη της πόλης και των κατοίκων της.

Εν όψει του Πάσχα, η ομάδα της Ξάνθης μένοντας πιστή στο αίσθημα της συλλογικής προσφοράς, θέλησε να συμβάλει στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου. Η σύμπραξη αυτή αποδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά της Μητρόπολης.

Ο ΑΟΞ με δική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε και παραχώρησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 60 πακέτα τροφίμων για να ενισχύσει τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου παρουσία των παικτών Σάββα Σιατραβάνη, Τάσο Παπάζογλου και Αντώνη Καπνίδη, των διοικητικών μελών, Ανέστη Τσετινέ και Κώστα Τσαλίκη, του υπεύθυνου του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Ματζάκου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.

Η Διοίκηση του ΑΟΞ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για το κοινωνικό του έργο, αλλά και στην πόλη και του ανθρώπους της για τη στήριξη που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Η αλληλεγγύη είναι ευθύνη όλων.

Από την πλευρά της η Μητρόπολη Ξάνθης , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παντελεήμων εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο, τα στελέχη, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζομένους του Α.Ο Ξάνθης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και των δοκιμαζομένων αδελφών μας, ενώ ευχήθηκε την ευόδωση των προσπαθειών του ποδοσφαιρικού τμήματος για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέα ΚΥΑ ανεβάζει στο 90% πλέον την πληρότητα στα ελληνικά γήπεδα

Έως 40.000 θεατές στα ανοιχτά γήπεδα και έως 12.000 στα κλειστά Στο 90% αυξήθηκε το όριο π…