Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραμένει συντονιστής στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Παραμένει συντονιστής στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου

0
xatzitheodorou

Αναδείχθηκαν τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της τοπικής οργάνωσης και ανέλαβαν καθήκοντα οι τοπικοί συντονιστές

Με διαδικασίες οι οποίες διήρκεσαν πάνω από ένα μήνα, με τις ΓΣ των οργανώσεων μελών, την εκλογή νέων συντονιστικών στις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή Αντιπροσώπων για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 31/1/21 και η εκλογή της νέας ΝΕ που έγινε στις 6,7/2/21, συνεδρίασε στις 13/2/2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Ξάνθης, με θέμα την εκλογή του νέου Συντονιστή, του Αν. Συντονιστή και της 3μελούς Γραμματείας της ΝΕ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε:

Γιώργο Χατζηθεοδώρου ως Συντονιστή,

Τατιανό Ιωαννίδη ως Αν. Συντονιστή και

μέλη της Γραμματείας: Βασίλη Καπηλίδη, Αριάνα Παπαϊωάννου και Δημήτρη Πολυχρόνη

Στα μέλη της νέα ΝΕ ανατέθηκε να παρουσιάσουν σε επόμενη συνεδρίαση, την πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου.

Η νέα ΝΕ

Η σύνθεση της νέας ΝΕ:

Βασιλική Αγοραστού, Νίκος Ανταμπούφης, Κατερίνα Βουγιουκλή (Συντονίστρια ΟΜ Δυτικού Τομέα), Χαρούλα Γιαννακίδου, Δέσποινα Δερμεντζή,Δημήτρης Εξίογλου, Τατιάνος Ιωαννίδης, Νίκος Καλιαμπάκας, Βασίλης Καπηλίδης (Συντονιστής ΟΜ Σταυρούπολης), Πάρης Κοτσώνης, Αθηνά Κυνηγοπούλου (Συντονίστρια ΟΜ Αβδήρων), Νατάσα Μακρή, Ράβια Μπαπαΐτου, Αριάνα Παπαϊωάννου, Θανάσης Πέτσιος, Δημήτρης Πολυχρονίδης, Σταυρούλα Σεχλίδου, Γρηγόρης Στογιαννίδης, Μαρία Τζαμπάζη (Συντονίστρια ΟΜ Ανατολικού Τομέα), Αννέτα Τζελέπη, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Μεστάν Οσμάν Ουμίτ.

Συσπείρωση και ανανέωση το στοίχημα για την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρώτη της δήλωση η νέα ΝΕ της τοπικής οργάνωσης επεσήμανε: «η επόμενη μέρα βρίσκει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πιο έτοιμη από ποτέ, για να βγει δυναμικά μπροστά, ενωμένη, ανανεωμένη και συσπειρωμένη, για να στηρίξει την τοπική κοινωνία, που απερίσκεπτα και καταστροφικά έπληξε η κυβερνητική πολιτική, χρησιμοποιώντας και την πανδημία. Την υγειονομική κρίση ακολουθεί η οικονομική αλλά και η συρρίκνωση της Δημοκρατίας. Χρέος μας είναι η αλλαγή και η νίκη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…