Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η «Ξάνθη για Όλους» και ο Φ. Παπαδάκης επαναφέρουν τη διαμαρτυρία για τα δια περιφοράς συμβούλια

Η «Ξάνθη για Όλους» και ο Φ. Παπαδάκης επαναφέρουν τη διαμαρτυρία για τα δια περιφοράς συμβούλια

0

Το μέλος ΔΣ της ΔΕΥΑΞ σημειώνει ότι, «οι συνεδριάσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος της χρηστής και δημοκρατικής διοίκησης»

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ξάνθης, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φάνης Παπαδάκης, ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ξάνθη για Όλους» και μέλος ΔΣ της ΔΕΥΑΞ επαναφέρει τη διαμαρτυρία του για τα δια περιφοράς συμβούλια. Όπως αναφέρει, «κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑ Ξάνθης, δυστυχώς για μία ακόμη φορά αναγκάζομαι να απέχω από το δια περιφοράς ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου μας κάνοντας τη λυπηρή διαπίστωση πως δεν έχετε καμία διάθεση, όπως άλλωστε μας δηλώσατε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, να επιτρέψετε τη λειτουργία του ΔΣ τουλάχιστον μέσω τηλεδιάσκεψης.

Συντάσσομαι απόλυτα με την δημόσια τοποθέτησή  που προσυπέγραψα και εγώ μαζί με τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» και στην οποία τονίζουμε, μεταξύ άλλων, πως δυστυχώς η ιδιοκτησιακή λογική και οι εν κρυπτώ συνεδριάσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν και πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος της χρηστής και δημοκρατικής διοίκησης την οποία σας ανέθεσαν και μας ανέθεσαν οι δημότες να υπηρετήσουμε».

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως αρνούμαι να αποδεχτώ διαδικασίες και λογικές που υποβαθμίζουν τον θεσμικό μου ρόλο και  ΔΗΛΩΝΩ ρητά και κατηγορηματικά πως για όσο καιρό το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ, εμμονικά και χωρίς τεκμηριωμένο λόγο, συνεδριάζει με δια περιφοράς συνεδριάσεις δεν θα συμμετέχω».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο “κόκκινο” η Ξάνθη

Ανεβαίνει στο επίπεδο τέσσερα μαζί με τη Δράμα, λόγω της αύξησης του επιδημιολογικού φορτί…