Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τέσσερις μηνύσεις για παράνομο κυνήγι τη φετινή κυνηγετική περίοδο

Τέσσερις μηνύσεις για παράνομο κυνήγι τη φετινή κυνηγετική περίοδο

0

Σε απολογισμό προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης. Πραγματοποιήθηκαν 393 έλεγχοι. Βασική παράβαση η χρήση ηχομιμητικών συσκευών

Ο απολογισμός λειτουργίας της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2020-2021 έως σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει ο ΚΣΞ, «συνεχής ήταν η παρουσία της θηροφυλακής στην ύπαιθρο. Οι 2 θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης σε άριστη συνεργασία με του 2 Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες και τα 3 οχήματα που διαθέτουμε, εργάζονται  με κύριο στόχο και σκοπό, την πάταξη της λαθροθηρίας στην περιοχή μας, ευρισκόμενοι σε περιπολίες τόσο στην πεδινή , όσο και στην ορεινή περιοχή, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα και δύσβατα μέρη.

Συγκεκριμένα από την έναρξη του κυνηγετικής χρονιάς έως και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 393  έλεγχοι, διανύθηκαν 8750 χιλιόμετρα και κατατέθηκαν 4 μηνύσεις, 1 μήνυση για κατοχή και χρήση ηχομιμητικής συσκευής προσέλκυσης ορτυκιών και 3 μηνύσεις κατ΄ αγνώστων για χρήση των ως άνω ηχομιμητικών συσκευών.

Υπενθυμίζουμε ότι η όλη λειτουργία της Θηροφυλακής χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από την συνδρομή των κυνηγών  που εκδίδουν άδεια θήρας μέσω των αναγνωρισμένων και συνεργαζόμενων με το Κράτος Κυνηγετικών Συλλόγων, στους οποίους ανήκει και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 2η χρονιά οι «Γυναίκες της Αγάπης» απλώνουν «χέρι» αλληλεγγύης τις γιορτές

Μέσω του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών καλούν σε δωρεές τροφίμων, βιβλίων και παιχνιδιών με…