Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ. Μητσοτάκης: «Το λιμάνι Αλεξανδρούπολης πόλος ανάπτυξης για όλη τη Θράκη»

Κ. Μητσοτάκης: «Το λιμάνι Αλεξανδρούπολης πόλος ανάπτυξης για όλη τη Θράκη»

0

«Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης στον κ. Μητσοτάκη 

 Επίσκεψη στην Σαμοθράκη και στον γιο του που υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του σε Μονάδα του Έβρου

 Περιοδεία στον Νότιο Έβρο και στην Σαμοθράκη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο. Είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και με τους τοπικούς φορείς, επισκέφτηκε και προήδρευσε σε σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης ενώ άδραξε την ευκαιρία και μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα επισκέφτηκαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο στην Μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Δηλώσεις Μητσοτάκη για το Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

«Η επένδυση που θα γίνει στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μέσω της ιδιωτικοποίησης του θα το καταστήσει, αυτό όλοι οραματιζόμαστε, έναν πόλο ανάπτυξης όχι μόνο για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, αλλά για ολόκληρη τη Θράκη», επισήμανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Λιμάνι.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όπως αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα του δήμου Φερών: «Υποδεχτήκαμε σήμερα στις Φέρες τον Πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση της πορείας των εργασιών υποδομής και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου κατασκευής του φράχτη στην περιοχή μας. Συνεχίζουμε και κρατάμε το φρόνημα της πατρίδας υψηλό!»

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο

Συνάντηση του πρωθυπουργούμε τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο

Τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

«Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι», είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης στον κ. Μητσοτάκη.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Έβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον γιο τους στον Έβρο

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Σαμοθράκη

Κατά την επίσκεψη του στην Σαμοθράκη, την οποία κατά δήλωσή του πρώτη φορά επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε (με τον νέο χαιρετισμό που επέβαλλε ο κορωνοϊός) φορείς και πολίτες και σε σύσκεψη που είχε ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού. Ξεναγήθηκε στις βάθρες και όπως έγραψε ο αντιπεφερειάρχης τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης που τον συνόδευε στο facebook: «Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να ξεναγήσουμε το πρωθυπουργικό ζεύγος στην «άγρια» ομορφιά της Σαμοθράκης, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, τους ενθουσίασε. Άλλωστε, ο κ.Μητσοτάκης, όπως και η σύζυγος του, είναι άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση και το νησί μας δεν θα μπορούσε παρά να τους γοητεύσει».

Στιγμιότυπο από την ξενάγηση του πρωθυπουργού στις ξακουστές βάθρες της Σαμοθράκης. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει βουτιά!

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…