Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λευκή ισοπαλία στο φιλικό ΑΟΞ –Δόξα Δράμας

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό ΑΟΞ –Δόξα Δράμας

0

Το Σάββατο στα Πηγάδια

Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν ο ΑΟΞ και η Δόξα Δράμας το Σάββατο στα Πηγάδια και το φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους έληξε 0-0. Οι δύο ομάδες, που πλέον αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, ήρθαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά με τη νέα τους σύνθεση και ήταν ένα δυνατό τεστ και για τους δύο προπονητές.

Ο Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν 22 παίκτες συνολικά και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την απόδοση του καθενός και γενικότερα από την αναμέτρηση από έναν ισοδύναμο αντίπαλο. Ο αγώνας διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορωνοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Χρυσέλης Γ. – Φεράτογλου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Popovic): Ίτσο, Στάθης, Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπιλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Γουόλτερς, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν και οι: Βέλιτς, Έλιοτ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κέβιν, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Έμπερτ και Βασίλεφ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κόκολης, Νιμπα, Κουτσιανικούλης, Μαυρίας, Γκόμεζ, πινδώνης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Χάμοντ, Μπολάκης. Έπαιξαν και οι: Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Τάσιος, Ιμπάνεζ, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κόντος, Αγιώτης, Σντριαν, Μενσά, Πετρίδης, Λοέν, Σαμπανίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …