Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Ξάνθης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Ξάνθης

0

 Δύο παραρτήματα στην Μύκη και στον Κένταυρο

 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2541084366

Με ανακοίνωσή του το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης ενημερώνει πως έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020 – 2021, και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Λόγω της παρούσης κατάστασης το σχολείο παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής είτε κατ’ ιδίαν, στο σχολείο κατόπιν ραντεβού, είτε ηλεκτρονικά. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες άνω των 18 ετών που έχουν απολυτήριο Δημοτικού και σταμάτησαν τις σπουδές για διάφορους λόγους να συνεχίσουν, και να λάβουν το απολυτήριο ύστερα από τη φοίτηση δύο σχολικών ετών.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης  εκτός από την Ξάνθη διαθέτει δύο παραρτήματα στην Μύκη και στον Κένταυρο. Τα μαθήματα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες, για να μπορούν όσοι και όσες εργάζονται, να τα παρακολουθούν.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2541084366 (Ώρες 17:00 – 20:00). Η διεύθυνση του σχολείου είναι: Κτίριο του 5ου Γυμνασίου & 4ου Λυκείου Ξάνθης, 2ος όροφος, Νεάπολη (ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ) (Ώρες 17:00 – 20:00).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…