Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Εργαστήρι «Απελευθέρωσης νου και σώματος» στη Φ.Ε.Ξ

Εργαστήρι «Απελευθέρωσης νου και σώματος» στη Φ.Ε.Ξ

0

Αύριο η πρώτη συνάντηση για το Εργαστήρι Κομικ 

 

Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκινά την επαναλειτουργία της. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μας ενημερώνει για τη λειτουργία του εργαστηρίου «Απελευθέρωσης νου και σώματος», αλλά και την πρώτη συνάντηση για το εργαστήρι Κόμικ.

 

Εργαστήρι «Απελευθέρωσης νου και σώματος»

Στην ΚαπνΑποθήκη ΦΕΞ , θα λειτουργήσει εργαστήρι «Απελευθέρωσης νου και σώματος». Το εργαστήριο αυτό είναι μια πρόσκληση σε όλους όσους ζουν στην εποχή του 2020, με όλες τις δυσκολίες, προκλήσεις κι αδιέξοδα, και θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να απελευθερωθούν νοητικά και σωματικά. Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να μοιραστεί τις μεθόδους με τις οποίες μπορεί ο άνθρωπος να απελευθερωθεί, δίνοντας ταυτόχρονα μια πνοή ζωής στην κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του εργαστηρίου, Νίκο Γεκτίδη, στο τηλέφωνο 6948307905. Το εργαστήρι θα λειτουργήσει στην ΚαπνΑποθήκη ΦΕΞ (Πλάτωνος 27).

Πρώτη συνάντηση για το εργαστήρι Κόμικ

Αύριο, Τρίτη  29 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 στο Μουσείο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για το εργαστήρι Κομικ. Το εργαστήρι, απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους από 15 ετών. Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει μια σειρά τεχνικών ασκήσεων σχεδίου, σύνθεσης και οργάνωσης της αφήγησης. Οι ασκήσεις αυτές πλαισιώνονται από προβολή και σχολιασμό επιλεγμένων  παραδειγμάτων, με στόχο την ανάπτυξη της δημιουργικότητας καθώς και των σχεδιαστικών και αφηγηματικών ικανοτήτων των μαθητών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της ΦΕΞ στο 25410 25421.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…