Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στον ΑΠΟΕΛ υπέγραψε ο Τόλης Τσιλιγγίρης

Στον ΑΠΟΕΛ υπέγραψε ο Τόλης Τσιλιγγίρης

0

Ο 19χρονος τερματοφύλακας θα έχει προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Την απόκτηση του ταλαντούχου ξανθιώτη τερματοφύλακα Τόλη Τσιλιγγίρη, που μέχρι πρότινος άνηκε στον Άρη, ανακοίνωσε επισήμως ο ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα ενώ φωτογραφήθηκε ήδη με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Τσιλιγγίρης θα είναι ο δεύτερος Ξανθιώτης της κυπριακής ομάδας, μιας  και στη θέση του προπονητή της έχει ήδη τον πολιτογραφημένο ξανθιώτη Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος προφανώς ήταν και αυτός που εντόπισε το τεράστιο αυτό ταλέντο και του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ είναι η εξής: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Απόστολος είναι γεννημένος στις 06/09/2000 (19 ετών) και παίρνει θέση στον κατάλογο Β/. Η συνεργασία είναι τριετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέρσι με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού σε 3 αγώνες της Super League και να βρίσκεται στον πάγκο για 11 αναμετρήσεις. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…