Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 10 ειδικευόμενους νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ξάνθης

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 10 ειδικευόμενους νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ξάνθης

0

266 συνολικά στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης

Η 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης εξέδωσε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 266 θέσεων ειδικευομέων νοσηλευτών/τριών στα νοσοκομεία της αρμοδιότητάς της. Οι ενδιαφερόμενοι  να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην ανωτέρω σχετική Απόφαση.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω κατανεμημένες θέσεις ειδικευόμενων Νοσηλευτών/τριών

καταλαμβάνονται από Νοσηλευτές ΠΕ σε ποσοστό 30% και από Νοσηλευτές ΤΕ σε ποσοστό 70%. Τα ανωτέρω ποσοστά μπορεί να μεταβάλλονται μόνο στην περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων σε κάποια κατηγορία. Οι θέσεις στο σύνολό τους αφορούν υποψήφιους που δεν εργάζονται στον δημόσιο τομέα. Νοσηλευτές εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα δύνανται να καταλαμβάνουν με απόσπαση θέση υπεράριθμου ειδικευόμενου σε ποσοστό μέχρι 25% των θέσεων ειδικευόμενων νοσηλευτών κάθε εκπαιδευτικής μονάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες νοσηλευτές/τριες που δεν εργάζονται στο Δημόσιο Τομέα, υποβάλλουν αίτηση από 13/07/2020 έως και 24/07/2020 (10 εργάσιμες ημέρες) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:nos.eidikotites@4ype.gr.

 

 

Φορέας θέσεις θέσεις υπεραρίθμων
ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ 60 15
ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 50 13
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 10 3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 5 1
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 10 3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ 10 3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 10 3
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 8 2
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 10 3
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 40 10
ΣΥΝΟΛΟ 213 53

 

giatros_01-empros

60 ιδιώτες γιατροί στα νοσοκομεία Θράκης και Μακεδονίας

 

 

Τη δυνατότητα απασχόλησης ιδιωτών γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών παρέχει το υπουργείο Υγείας

Τη δυνατότητα απασχόλησης ιδιωτών γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών παρέχει το υπουργείο Υγείας. Συνολικά στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) θα απασχοληθούν 365 ιδιώτες γιατροί, με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών για διάρκεια έως δύο μήνες, με δυνατότητα παράτασης της συνεργασίας για δύο ακόμη μήνες. Πρόκειται για παθολόγους, γενικούς γιατρούς, ωτορινολαρυγγολόγους, πνευμονολόγους, αναισθησιολόγους, καρδιολόγους, παιδίατρους και ιατρούς με εξειδίκευση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατανομή ιδιωτών ιατρών σε δημόσια νοσοκομεία μεταξύ των ΥΠΕ, με απόφαση του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, έχει ως εξής:

1η ΥΠΕ Αττικής: 10.

2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου: 50.

3η ΥΠΕ Μακεδονίας: 35.

4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης: 60.

5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας: 24

6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας: 133

 

9 προσλήψεις στο Μουσείο Αβδήρων

 

 

Επιστημονικού και λοιπού προσωπικού – Αιτήσεις μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης θα προσλάβει 9 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για

χρονικό διάστημα όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα, από την υπογραφή της

σύμβασης και όχι πέραν τις 31/12/2020.

 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων από 7/7/2020 έως 16/7/2020.

 

Επικοινωνία:

25410 51003

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΕ Αρχαιολόγων 2 4 μήνες Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων
ΥΕ Εξειδικευμένοι εργάτες 6 2 μήνες Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων
TE Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης και ελλείψει αυτού, ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1 4 μήνες Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις, τώρα, για 3.000 θέσεις

Νέο πρόγραμμα – Ποιοι και πώς συμμετέχουν

 

Ξεκίνησε χθες, Τρίτη 14 Ιουλίου, στις 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing) για 3.000 ανέργους του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του ΟΑΕΔ και της Google Ελλάδας,  οι οποίοι συνεργάζονται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Συνολικά, 3.000 νέοι άνεργοι θα επιλεγούν από τον ΟΑΕΔ, για να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Grow with Google.” Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εγγεγραμμένους ανέργους ηλικίας έως 29 ετών, αποφοίτους Α.Ε.Ι/Α.Τ.Ε.Ι/Ι.Ε.Κ. που διαθέτουν γνώσεις Αγγλικής γλώσσας και υπολογιστών, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία είναι αναρτημένη στον διαδικτυακό ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

Οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν συνολικά 75 ώρες κατάρτισης, από τις οποίες 40 ώρες Ασύγχρονης Διαδικτυακής Εκπαίδευσης και 35 ώρες Σύγχρονης Διαδικτυακής Εκπαίδευσης. Η επιτυχής ολοκλήρωση της Ασύγχρονης Διαδικτυακής Εκπαίδευσης οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης της Google Ελλάδας ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση ολόκληρου του προγράμματος, οι ωφελούμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης που θα εκδοθεί από την Google και τον ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι άνεργοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής καλούνται να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής από σήμερα Τρίτη, 14 Ιουλίου και ώρα 10:00 έως και την Κυριακή, 26 Ιουλίου και ώρα 23:59. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr.

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα δύο νέα προγράμματα για 15.000 ανέργους

 

Όσα πρέπει να ξέρετε

Δύο νέα προγράμματα για 15.000 ανέργους “έρχονται” το επόμενο διάστημα από τον ΟΑΕΔ σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Τα δύο νέα προγράμματα αφορούν:

«Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, για την πρόσληψη 1.000 ατόμων, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση»

«Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, για την πρόσληψη 14.000 ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω».

Πρόγραμμα 1.000 ατόμων

Δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., Κοι.Σ.Π.Ε. και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα.

Ωφελούμενοι είναι άτομα που θα προσληφθούν από τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, που βρίσκονται σε μειονεκτική και ιδιαίτερα μειονεκτική θέση.

Ως άτομα σε μειονεκτική θέση νοούνται οι άνεργοι, που: α) είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ για 6 μήνες και άνω ή β) είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών· ή γ) είναι απόφοιτοι της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή δεν παρακολούθησαν επαγγελματική κατάρτιση, ή δ) είναι άνω των 50 ετών · ή ε) ζουν μόνοι τους, έχοντας την φροντίδα ενός ή περισσότερο εξαρτώμενων μελών

Πρόγραμμα 14.000 ατόμων

Ωφελούμενοι είναι άτομα που θα προσληφθούν από τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, ηλικίας 30 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός κατά την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2.

 

Επιμέλεια:Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…