Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Ξάνθης

Έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Ξάνθης

0

Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες καθαριότητας και ανοίγουν σήμερα οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ξάνθης

Η προσέλευση της πρώτης μέρας θα είναι κατατοπιστική για τη στάση που θα κρατήσουν οι γονείς

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης (Ν.Π.Δ.Δ.) ενημερώνει γονείς και κηδεμόνες ότι από την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 επαναλειτουργούν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ξάνθης.

Στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς που επαναλειτουργούν, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, θα εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τις τελευταίες ημέρες σε όλους τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στους εξωτερικούς αύλειους  χώρους.

Σχετικά, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης (Ν.Π.Δ.Δ.) Παναγιώτης Αμβοσιάδης δήλωσε: «Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, στο διάστημα αυτό των δύο μηνών που μεσολάβησε με την πανδημία, ζήσαμε όλοι μας καταστάσεις που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί. Σας καλώ, να προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτή την περιπέτεια, με προσεκτικά βήματα και με την ελπίδα ότι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες των ειδικών, θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης, είναι καθόλα έτοιμο και ενημερωμένο για να υποδεχθεί τα παιδιά σας, ακολουθώντας αυστηρά όλες τις οδηγίες και το πνεύμα των εγκυκλίων που έχουν ανακοινωθεί από τα αρμόδια Υπουργεία και τον ΕΟΔΥ.

Καλή μας αρχή, με αισιοδοξία και χαμόγελο!

 

Δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για την προσέλευση

Σχετικά με την προσέλευση πάντως, οι αρμόδιοι δεν έχουν εικόνα κατά πόσο οι γονείς θα επιλέξουν να πάνε τα παιδιά τους στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς, ωστόσο η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας θα είναι μάλλον, κατατοπιστική για το κατά πόσο, παραμένει ο φόβος και ο προβληματισμός ή αν τελικά οι γονείς επιλέγουν να επιστρέψουν μαζί με τα παιδιά τους στην κανονικότητα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…