Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Θρήνος στο Δροσερό

Θρήνος στο Δροσερό

0
ekav

Δυο αδέλφια 25 και 29 ετών έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο μέσα στην πόλη

Σφοδρή σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε ο 25χρονος  με μικρό φορτηγό.

 Ήταν οικογενειάρχες με παιδιά

 

Ο οικισμός του Δροσερού θρηνεί από το βράδυ της Τετάρτης τα δυο αδέλφια τον Χουσείν και τον Σεβγκί που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι τους

Σφοδρή σύγκρουση με μικρό φορτηγό

Το ΙΧ που οδηγούσε ο 25χρονος και στο οποίο συνοδηγός ήταν ο ξάδελφος του ενώ ο 29χρονος αδελφός του καθόταν στο πίσω κάθισμα διάσχιζε στις 9,30 το βράδυ της Τετάρτης την οδό Λεωφόρο Στρατού με κατεύθυνση προς στο Δροσερό.  Λίγο πριν τη στροφή για το Δροσερό το αυτοκίνητό τους  για άγνωστους λόγους, εξετράπη της πορείας του πέρασε στo αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και όπως έγινε γνωστό το φορτηγό έφερε ένα σίδερο που παρέσυρε την οροφή του ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός και ο επιβαίνων στο πίσω κάθισμα ο οποίος και κατέληξε στο νοσοκομείο Ξάνθης, λίγο αργότερα. Ελαφρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός όπως και ο άλλος επιβαίνων στο φορτηγό. Η Τροχαία Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος.

Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο από τους συγγενείς

Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση οι οικογένειες τους καθώς και πολλοί κάτοικοι του Δροσερού μετέβησαν στο νοσοκομείο αγωνιώντας για τη ζωή των παιδιών τους. Όπως μας αναφέρει ο κ. Φερντούν Χασάνογλου που ήταν παρών εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές. Ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος.

Τα δύο αδέλφια ήταν έγγαμα  και έχουν από δύο παιδιά ενώ η σύζυγος του ενός είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί. Έχουν ακόμη τρία αδέλφια. Η κηδεία τους θα γίνει αύριο.

Το “Ε” απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συγγενείς των νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxathopoulou@empros.gr  

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…