Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επτά εκπρόσωποι από την Ξάνθη στους τομείς του ΚΙΝΑΛ

Επτά εκπρόσωποι από την Ξάνθη στους τομείς του ΚΙΝΑΛ

0

Αδάμ Αδαμίδης στην Ενέργεια, Αντωνιάδης στην Ανάπτυξη, Καπζά και Σαρόγλου στη Δικαιοσύνη, Εριφύλλη Παπαδοπούλου στην Υγεία και οι αδελφοί Κίσσα σε επικοινωνία και αγροτική ανάπτυξη

 Κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκε η συγκρότηση των τομέων πολιτικής.

Το ΚΙΝΑΛ προχώρησε αναλυτικότερα, στη συγκρότηση 37 Τομέων Πολιτικής. Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.

Προτεραιότητά του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι να βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είναι το στήριγμα της, να αναδεικνύει και να λύνει θέματα.

Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1300 στελέχη του ΚΙΝΑΛ. Επισημαίνεται ότι, στα πλαίσια του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν. Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.

Η τοπική οργάνωση της Ξάνθης εκπροσωπείται από επτά μέλη της και συγκεκριμένα από τους Αδαμίδη Αδάμ (ολομέλεια τομέα Ενέργειας), Αντωνιάδη Ανέστη (γραμματεία τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Καπζά Μουζαφέρ (ολομέλεια τομέα Δικαιοσύνης), Κίσσα Γεώργιο (γραμματεία τομέα Επικοινωνίας), Κίσσα Ταξιάρχη (γραμματεία τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και Σαρόγλου Χρήστο (γραμματεία τομέα Δικαιοσύνης) και Εριφύλλη Ππαδοπούλου (τομέας Υγείας).

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους για την σύνθεση της προοδευτικής πρότασης για τη διακυβέρνηση της χώρας», σημειώθηκε σχετικά από τη Νομαρχιακή.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…