Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εικόνες εποχής στην Παλιά Πόλη για τα γυρίσματα της νέας σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Εικόνες εποχής στην Παλιά Πόλη για τα γυρίσματα της νέας σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

0

Συνάντηση του δημάρχου με το σκηνοθέτη και τους συντελεστές

 Συνεχίζονται έως τις 19 Ιουλίου τα γυρίσματα στον παραδοσιακό οικισμό

Ξεκίνησαν την Τρίτη και συνεχίζονται έως τις 19 Ιουλίου, τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Οι συμπολίτες συναντούν στον παραδοσιακό οικισμό καθημερινά ηθοποιούς με κουστούμια εποχής, ταξιδεύοντας την πόλη πράγματι, σε μία άλλη εποχή και δίνοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος που συναντήθηκε την Τετάρτη με το σκηνοθέτη, ηθοποιούς και τα συνεργεία και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας: «την πανέμορφη Παλιά Ξάνθη μας, επέλεξε ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Μανούσος Μανουσάκης, για τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», που βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, και μας ταξιδεύει στα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου, μέσα από έναν θυελλώδη έρωτα. Συγχαρητήρια σε όλους …».

Η παραγωγή ζήτησε από τους ξανθιώτες που επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής ως βοηθητικοί ηθοποιοί και πράγματι υπήρξε θερμή ανταπόκριση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…