Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαράκι γάλακτος με μανιτάρια

Μοσχαράκι γάλακτος με μανιτάρια

0

500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος (φιλέτο)

250 γρ. μανιτάρια

250 γρ. γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών αδιάλυτο

50 γρ. μαργαρίνη

1 κουταλιά σούπας αλεύρι

1 ποτηράκι κρασί άσπρο

1 κρεμμύδι

πιπέρι, αλάτι

Παίρνουμε τρυφερό κρέας και το κόβουμε σε 8 ομοιόμορφες φέτες.

Τις χτυπάμε ελαφρά να απλώσουν και τις πασπαλίζουμε με το πιπέρι και το αλάτι. Βάζουμε τις φέτες σε ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο, λίγες-λίγες, να ψηθούν καλά. Όσες βγάζουμε τις κρατάμε ζεστές και σκεπασμένες

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο βούτυρο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, ενώ προσθέτουμε το αλεύρι διαλύοντάς το καλά

Το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σκεπάζουμε τις φέτες του μοσχαριού με τη σάλτσα μανιταριών ζεστή

  • Κοτόπουλο με σος λεμόνι

    4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλ…
  • Ψαρονέφρι με λιαστές ντομάτες

    1 ψαρονέφρι περίπου 800 γραμμάρια 60 γραμμάρια ελαιόλαδο έξτρα παρθένο 12 λιαστές ντομάτες…
  • Τυλιχτάρια μελιτζάνας

    -8 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες -200 ml ελαιόλαδο Για τη σάλτσα -8 μεγάλες ντομάτες, περασμέ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πένες με σπανάκι και κατίκι δομοκού

-500 γραμμάρια πένες -500 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο -1 μέτριο κρεμμύδι ξερό λ…