Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαράκι γάλακτος με μανιτάρια

Μοσχαράκι γάλακτος με μανιτάρια

0

500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος (φιλέτο)

250 γρ. μανιτάρια

250 γρ. γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών αδιάλυτο

50 γρ. μαργαρίνη

1 κουταλιά σούπας αλεύρι

1 ποτηράκι κρασί άσπρο

1 κρεμμύδι

πιπέρι, αλάτι

Παίρνουμε τρυφερό κρέας και το κόβουμε σε 8 ομοιόμορφες φέτες.

Τις χτυπάμε ελαφρά να απλώσουν και τις πασπαλίζουμε με το πιπέρι και το αλάτι. Βάζουμε τις φέτες σε ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο, λίγες-λίγες, να ψηθούν καλά. Όσες βγάζουμε τις κρατάμε ζεστές και σκεπασμένες

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο βούτυρο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, ενώ προσθέτουμε το αλεύρι διαλύοντάς το καλά

Το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σκεπάζουμε τις φέτες του μοσχαριού με τη σάλτσα μανιταριών ζεστή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Κέικ καρότου χωρίς ζάχαρη

    -150 γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του -100 γρ. αμύγδαλα κομμένα -50 γρ. σταφίδες -…
  • Μελιτζάνες με πατάτες γιαχνί

    1 κιλό τριμμένες ντομάτες 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 μελιτζάνες φλάσκες 6 μεγάλες πατάτες 1 μ…
  • Ρεβύθια με γλυκοπατάτες και σπανάκι

    3 γλυκοπατάτες με τη φλούδα τους, κομμένες σε κύβους 7 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. καπνιστή πάπρ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέικ καρότου χωρίς ζάχαρη

-150 γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του -100 γρ. αμύγδαλα κομμένα -50 γρ. σταφίδες -…