Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Με έδρα την Ξάνθη το γραφείο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της ΑΜΘ

Με έδρα την Ξάνθη το γραφείο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της ΑΜΘ

0

Εγκαινιάζεται σήμερα από τον υφ. Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Γραφείου,  για την παροχή τεχνολογικών πληροφοριών σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα Βιομηχανικά Σχέδια κ.λ.π.

Μια νέα δομή εγκαινιάζεται σε ειδική εκδήλωση σήμερα στις 12 στο μεσημέρι αίθουσα συνεδριάσεων στην  Κοσμητεία Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ. Πρόκειται για το Περιφερειακό Γραφείο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας που θα έχει έδρα την Ξάνθη. Στην εκδήλωση, όπου θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Περιφερειακού Γραφείου, θα χαιρετήσει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

 Εγκαίνια Περιφερειακού Γραφείου (Βιβλιοθήκης) Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην Αν. Μακεδονία & Θράκη με έδρα στην Ξάνθη

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Γραφείου ως σημείου επαφής και ενημέρωσης του Κοινού, για την παροχή τεχνολογικών πληροφοριών σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα Βιομηχανικά Σχέδια και τους λοιπούς Τίτλους Προστασίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς επίσης για το ισχύον πλαίσιο προστασίας για τις εφευρέσεις και τα Βιομηχανικά Σχέδια σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση εκτός από τον υφ. Κ. Γιαννακίδης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο περιφεριαάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Πρύτανης του Δ.Π. Θ. Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης ο  Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ). Επίσης θα μιλήσουν: η Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Δ.Π.Θ., ο κ. Δημήτριος Λουρίκας, Πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης ο κ. Χρήστος Γιορδαμλής, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών Έβρου, η κα. Έλενα Ροφαέλα, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνών & Βιομηχάνων Ξάνθης «Ο Δημόκριτος».

Να σημειώσουμε ότι η ομιλία του κ Καπλάνη, Γενικός Διευθυντής ΟΒΙ έχει θέμα:

«Η Βιομηχανική Ιδιοκτησία ως μοχλός για  την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας: Ο ρόλος του νέου Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ στην Ξάνθη»

Επίσης την Παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ στην Ξάνθη θα επιμεληθούν η και Παναγιώτα Παπαποστόλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης ΟΒΙ και κα. Αναστασία Μπερμπέρογλου, Υπεύθυνη Περιφερειακού Γραφείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης ενώ θα ακολουθήσει Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας και Cocktail δικτύωσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

JTI: Προάγοντας την ισότητα και καταρρίπτοντας νέα στερεότυπα στον εργασιακό χώρο

Η Γεωργία Καρούντζου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας JTI στο «The Upfr…