Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Ειρήνη Χαριτωνίδου επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών

Η Ειρήνη Χαριτωνίδου επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών

0

Με ομόφωνη απόφαση των μελών της μείζονος αντιπολίτευσης για πρώτη φορά γυναίκα τίθεται επικεφαλής παράταξης και μάλιστα, της μείζονος αντιπολίτευσης

Μετά την αποχώρηση Φανουράκη και Μυλωνά που προσχώρησαν ως υποψήφιοι στο συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη, την Πέμπτη, σε έκτακτη συνεδρίαση, οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Δημοτών», Ειρήνη Χαριωνίδου, Τζενάν Τσαρεκτσή, Αχμέτ Καρά και Μιχάλης Ρεκάρης προχώρησαν στην εκλογή της δημοτικής συμβούλου Ειρήνης Χαριτωνίδου, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης.

Σε ανακοίνωσή τους σχετικά με τη νέα επικεφαλής σημειώνουν: «χαιρετίζουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης ηγείται δημοτικής παράταξης και μάλιστα της μείζονος αντιπολίτευσης γυναίκα συνδημότης μας. Η «Κοινωνία Δημοτών», η παράταξη που δημιούργησε ο Χρίστος Πούλιος, συνέχεια των «Πολιτών για την Αλλαγή» και που δεν έτυχε της ευθύνης να διοικήσει το Δήμο Ξάνθης, για λόγους που μόνο εκλογικοί δεν ήταν, συνεχίζει την αταλάντευτη πορεία της απέναντι στην υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέχρι το τέλος της θητείας μας. Οι επιλογές μας υπηρετούν με συνέπεια τις αρχές των χιλιάδων ψηφοφόρων, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, στις εκλογές του 2014. Την αντίθεσή μας στις πελατειακές σχέσεις και στη διαπλοκή ανθρώπων που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κοινό συμφέρον. Στην ανεπάρκεια και την μιζέρια, στην έλλειψη οράματος και στη καταστροφική διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων. Στην ερήμωση της περιφέρειας του δήμου, της Σταυρούπολης, του Ευμοίρου, των Κιμμερίων και την ντροπιαστική εικόνα της Ξάνθης. Στην κακοδιαχείριση και στην ασύστολη δαπάνη των δημοτικών πόρων. Στην επιβολή της ισοπολιτείας, της ισονομίας, της χρηστής διοίκησης, της προσφοράς χωρίς αντίτιμο, της στελεχιακής ανανέωσης  και της δημιουργικής αυτοδιοίκησης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…