Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3.000 αστυνομικοί για 1.040 καλεσμένους στον τελικό του Κυπέλλου!

3.000 αστυνομικοί για 1.040 καλεσμένους στον τελικό του Κυπέλλου!

0

Χωρίς προβλήματα ο δύο ομάδες

Κάτι παραπάνω από απλά δρακόντεια κρίνονται τα μέτρα ασφαλείας στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αφού έχει αποφασιστεί να βρίσκονται εκεί 3000 αστυνομικοί για να περιφρουρήσουν συνολικά 1040 καλεσμένους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως θα έρθουν και διμοιρίες από την επαρχία προκειμένου να βοηθήσουν το έργο των δυνάμεων του Λεκανοπεδίου. Και όλα αυτά, με τις δύο ΠΑΕ να έχουν εξασφαλίσει για τον τελικό μόλις 240 προσκλήσεις (από 120 η κάθε μία).

ΠΑΟΚ: Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες στην αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία φιλοδοξεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, γυμνάστηκε στην τελευταία της προπόνηση στην Τούμπα υπό το βλέμμα φιλάθλων της που εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους με συνθήματα την κατάκτηση του νταμπλ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ περιλάμβανε τακτική, στις στημένες φάσεις, και στις λεπτομέρειες ενός αγώνα.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ταξίδεψε το απόγευμα της Πέμπτης για την Αθήνα με όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός των τραυματιών Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια.

Σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιλέξει τους 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασίας της για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Την Παρασκευή (10/5) στις 15:30 είναι προγραμματισμένη στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ και του Αντρέ Σιμόες.

Η προπόνηση της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μετά το τέλος της ο προπονητής της ΑΕΚ θα ανακοινώσει τις επιλογές του για τη αποστολή του αγώνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…