Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μέτιος-Πέτροβιτς: Πέταξαν τα μαχαίρια και έδωσαν τα χέρια….

Μέτιος-Πέτροβιτς: Πέταξαν τα μαχαίρια και έδωσαν τα χέρια….

0

Στο συνδυασμό του περιφερειάρχη προσχώρησε η Δημήτρης Πέτροβιτς, ματαιώνοντας την αυτόνομη κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές

Δριμείς χαρακτηρισμοί και «κατηγορώ» από τους άλλοτε συμμάχους: Κ. Ζαγναφέρης «Αριβίστας καιροσκόπος»- Μ. Αμοιρίδης: «Λαγός του Έβρου»- Θ. Μαρκόπουλος: «Ο λαγός μπήκε στην τρύπα του!»

Πλήρως επιβεβαίωσε το πρόσφατο ρεπορτάζ του «Ε» η ανακοίνωση της προσχώρησης του Δημήτρη Πέτροβιτς στο συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου «πέταξαν τα μαχαίρια» και έδωσαν τα χέρια, ματαιώνοντας το εγχείρημα του τελευταίου για αυτόνομη κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό «Νέα Περιφέρεια» που είχε ανακοινώσει.

Βέβαια, κινήσεις, τάσεις και δηλώσεις είχαν από καιρό «προαναγγείλει « αυτή την εξέλιξη, η οποία βέβαια δεν αφήνει σε καμία περίπτωση «ασυγκίνητο» το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό και κυρίως τους άλλοτε συνοδοιπόρους του στην «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Η δήλωση συστράτευσης

Στην κοινή τους δήλωση ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και αναπληρωτής Περιφερειάρχη ΑΜΘ (σ.σ. όπως τον αποκαλεί η σχετική ανακοίνωση) Δημήτρης Πέτροβιτς αναφέρουν: «Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια. Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα. Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων της παράταξης, αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

Τα αντίπαλα πυρά

Εν τω μεταξύ, την ενόχληση του δεν κρύβει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος, μέσω facebook, εκφράστηκε με δριμείς χαρακτηρισμούς, καθώς είναι γνωστό ότι κατηγορεί τον Δ. Πέτροβιτς ότι αιφνίδια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για να «κάψει» αυτή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε: «Δυστυχώς, ο Γιώργος Παυλίδης έκανε και λάθη στην επιλογή συνεργατών του, μας φόρτωσε έναν αριβίστα καιροσκόπο με θρησκεία τις κυβιστήσεις που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Περιφέρεια, ευτυχώς γι αυτούς πάντα υπάρχει το τέλος που τους αρμόζει… Δεν ξεχνώ. Υ.Γ Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητράκη των αναχωμάτων».

Ακολούθησαν τα σχόλια του Μιχάλη Αμοιρίδη, που σχολίασε: «Όταν ένας κάποιος «πουλάει» τόσο φθηνά τον εαυτό του, χωρίς ντροπή, όπως ο λαγός του Έβρου, τότε τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Θα τα ξεπουλήσει σε τιμή ευκαιρίας» και του Θόδωρου Μαρκόπουλου που συμπλήρωσε: «Προδιαγεγραμμένο, αναμενόμενο και χωρίς καμία ουσία. «Ο λαγός μπήκε στην τρύπα του!» Η μόνη είδηση είναι ότι βγήκε επιτέλους το ΔΤ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…