Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Φαντασμαγορικό το …ερωτικό Ξανθιώτικο Καρναβάλι  

Φαντασμαγορικό το …ερωτικό Ξανθιώτικο Καρναβάλι  

0

 

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου

 

Δήμαρχος Ξάνθης: «Δημιουργούμε Πολιτισμό!» –  Θερμό χειροκρότημα στον Βασίλη Καρρά – Έχει πολλούς φανς στην Ξάνθη

 

 

Εντυπωσιακή και φαντασμαγορική ήταν η επίσημη έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και των ΘΛΕ 2019. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία έδωσε τον τόνο της γιορτής που ξεκίνησε με τους επιβλητικούς ήχους της Ομάδας των Ηχοποιών που διεύθυνε ο Νίκος Τολιάτος οι οποίοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά του δημαρχείου. Την σκυτάλη πήρε η  ομάδα Ηχόδραση και η Χρύσα Μωραΐτη που μάγεψε το κοινό με την αισθαντικότητα της ερμηνείας της σε παραδοσιακά τραγούδια.

Δήμαρχος Ξάνθης: «Δημιουργούμε Πολιτισμό!»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος ανέβηκε στην εξέδρα και μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό κήρυξε την έναρξη των γιορτών εν μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό της Ξάνθης και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα φαντασμαγορική. Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  στην μεγάλη ιστορία του θεσμού, στις δυνατότητες για εξέλιξη, στη δυναμική των Συλλόγων που στηρίζουν τις γιορτές και εγγυώνται την επιτυχία τους: «Σεβόμενοι το χθες, χτίζουμε το αύριο πάνω στα συμπαγή, σταθερά θεμέλια του πολιτισμού μας, μαζί με τους συμπολίτες μας και έχουμε δείξει περίτρανα τις δυνατότητές μας. Τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων κρατούν γερά τα θεμέλια των παραδόσεων και των εθίμων και μεταφέρουν την πλούσια κληρονομιά στις νεότερες γενιές. Δημιουργούμε μαζί, κάτι μοναδικό, διαχρονικό και άξιο θαυμασμού. Δημιουργούμε Πολιτισμό!

Κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά, κάνουμε το καλύτερο για την Ξάνθη, τους ανθρώπους της, τη νέα γενιά, τα παιδιά μας!

Συμβιβασμοί και εκπτώσεις δε χωράνε, δε νοούνται.

Είμαστε «δεσμευμένοι» μόνο με την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες.

Η Πόλη, που επικοινωνεί, αλλά και διαφωνεί δημιουργικά, που δέχεται τις προκλήσεις και τις μετατρέπει σε παραγωγικό έργο, είναι καθόλα έτοιμη να μας παρασύρει, για ακόμη μια φορά, να μας συναρπάσει, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε το μοναδικό Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που και σήμερα είστε εδώ, αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων», κατέληξε ο δήμαρχος Ξάνθης.

Θερμό χειροκρότημα στον Βασίλη Καρρά – Έχει πολλούς φανς στην Ξάνθη

Η επιλογή του Κέντρου Πολιτισμού να ανοίξει το Καρναβάλι της Ξάνθης του 2019 ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρρά βρήκε θερμή υποδοχή από τον κόσμο που καταχειροκρότησε τον καλλιτέχνη.  Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες του σκορπίζοντας το κέφι και ένα τόνο ερωτισμού με τα τραγούδια του.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Οι «Ηχοποιοί» του Νίκου Τολιάτου εν δράσει
Η Ομάδα «Ηχόδραση» με την Χρύσα Μωραΐτη που μάγεψε με την ερμηνεία της

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…