Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

0

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου με ομιλητές τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Παπατολίδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Κ. Βογιατζή

 

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 7 μμ στο Εργατικό Κέντρο θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση οι υποψήφιοι για τα ψηφοδέλτια του δήμου και της ΠΕ Ξάνθης

Θα μιλήσουν οι:

-Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  με την Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ

-Κώστας Βογιατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση επισημαίνει: «με την εκδήλωση για την παρουσίαση ενός μέρους των ψηφοδελτίων στο δήμο Ξάνθης και την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης  θέλουμε να απευθύνουμε ένα ευρύτατο κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μπροστά στην εκλογική μάχη του Μάη. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας αποτυπώνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η κοινή δράση, ο κοινός αγώνας με τους κομμουνιστές στο δήμο Ξάνθης στην Περιφέρεια, στις ευρωεκλογές.

Διανύουμε μια ευνοϊκή πολιτική συγκυρία για την πολιτική πάλη που κάνει το ΚΚΕ, απέναντι στο αστικό πολιτικό σύστημα. Απέναντι στο νέο σκηνικό διπολισμού, που καλεί τον λαό μας να διαλέξει ανάμεσα στο μικρότερο κακό. Ένα διπολισμό φτιαγμένο από τα παλιά σκάρτα υλικά, ταυτισμένο στις στρατηγικές επιλογές που καθορίζουν τη δύσκολη καθημερινότητα του λαού μας, που σκιαμαχεί όμως στήνοντας πλαστές διαχωριστικές γραμμές.

Τώρα, λοιπόν, που οι αυταπάτες για τον ΣΥΡΙΖΑ βούλιαξαν στο βούρκο της διαχείρισης μιας εχθρικής πολιτικής που εδώ και τέσσερα χρόνια αποφασίζουν – ψηφίζουν – υλοποιούν, φορτώνοντας ασήκωτα πλέον βάρη στις λαϊκές πλάτες.

Τώρα που το “”μια από τα ίδια” της ΝΔ ετοιμάζεται να διαδεχτεί τους κωλοτούμπες που πάλιωσαν.

Τώρα που γεμίσαμε από σουλατσαδόρους βουλευτές, κόμματα-αναχώματα, πρόθυμους συγκυβερνήτες.

ΤΩΡΑ το κάλεσμα του ΚΚΕ είναι η επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του λαού, που στέκονται με οργή και αγανάκτηση, που δεν τους ταιριάζει η βούλα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ πάνω στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου, με τους “καμένους” σήμερα χωρίς τον “Καμένο, που προβληματίζονται για τις θυσίες που συνεχίζονται στο βωμό της ανάπτυξης, που είναι κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα των καπιταλιστών.

Ας το σκεφτούμε δουλεύοντας την πείρα αυτών των χρόνων. Οι αλλαγές, η ανατροπή, που έχουν ανάγκη οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, η φτωχολογιά της Ξάνθης θα έρθει από τα κάτω, με οργάνωση και αγώνα παντού.

Το λέμε καθαρά – δυνατά – τίμια: Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στο δήμο και την Περιφέρεια. Η “Λαϊκή Συσπείρωση”, το ψηφοδέλτιό μας, μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης – αγώνα – αλλαγής στην Ξάνθη και την Περιφέρεια».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Ντόρας-Κοντού στο πλαίσιο των εργασιών της Διακομματικής

Συζητήθηκαν οι προτάσεις που ανέπτυξε ο πρώην υπουργός σε συνεργασία με άλλους ειδικούς γι…