Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Έφυγε» νωρίς ο Κώστας Γαβριηλίδης

«Έφυγε» νωρίς ο Κώστας Γαβριηλίδης

0

Προδομένος από την καρδιά του στα 42 του χρόνια – Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον ξαφνικό χαμό του

 

Συλλυπητήριες επιστολές από ΓΣΕΕ και Εργατικό Κέντρο Ξάνθης καθώς και από την Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΟΔΕ Ξάνθης

 

«Πάγωσε» η κοινωνία της Ξάνθης στην είδηση του αιφνίδιου και τόσο πρόωρου χαμού ενός γνωστού μέλους της, του Κώστα Γαβριηλίδη. Έφυγε ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του στα 42 του χρόνια. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Ξάνθης όπου μεταφέρθηκε από τους οικείους του χαράματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου με έντονη δυσφορία, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή. Η είδηση του χαμού του σκόρπισε θλίψη σ’ όλη την τοπική κοινωνία ιδιαίτερα στο χώρο δουλειάς του στην ΣΕΚΑΠ. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ. Η στάση του χαρακτηρίστηκε από δυναμισμό και μαχητικότητα αλλά και σύνεση όταν βρέθηκε στις επάλξεις του αγώνα να κρατηθεί όρθια η Καπνοβιομηχανία στις δύσκολες ώρες που πέρασε για να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργασίας. Ο Κώστας Γαβριηλίδης ήταν μέλος της ΟΣΥΓΟ και της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ επί χρόνια και του ΚΙΝΑΛ πρόσφατα. Μάλιστα στα σχέδιά του ήταν να πολιτευτεί στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

«Έφυγε» το χαμογελαστό παλικάρι της ΣΕΚΑΠ

Ο χαμός του αφήνει βαθιά χαρακιά στα δύο παιδιά του, στην οικογένειά του, τους γονείς του και τους φίλους του. Αφήνει μεγάλο κενό στο συνδικαλιστικό κίνημα …

Για όσους τον γνώριζαν θα θυμούνται το χαμογελαστό παλικάρι της ΣΕΚΑΠ, τον απλό άνθρωπο της παρέας , που κέρδιζε την εμπιστοσύνη με τον ήπιο χαρακτήρα του, την ευθύτητα του, την καλοσύνη, το ήθος και την ευγένειά του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από το «Ε» που πολλές φορές τον φιλοξένησε σε ρεπορτάζ του.

Η ΓΣΕΕ σε επιστολή της εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συνδικαλιστή Κώστα Γαβριηλίδη καθώς επίσης και το Εργατικό κέντρο Ξάνθης, Επίσης συλλυπητήριο μήνυμα έστειλαν η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ΝΟΔΕ Ξάνθης και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …