Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Και επίσημα απέναντι στον Μέτιο ο Ζαγναφέρης

Και επίσημα απέναντι στον Μέτιο ο Ζαγναφέρης

0

Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ – Θ

Μαζί του Αμοιρίδης, Μαρκόπουλος, Χατζηγκενέ

 

Είναι πλέον γεγονός! Ο Κώστας Ζαγναφέρης κάνει το αποφασιστικό βήμα …περνώντας τον Ρουβίκωνα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πρωτοβουλίας του. Με δημόσια δήλωσή του χθες Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ότι τίθεται επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού διεκδικώντας την διοίκηση της ΑΜΘ. Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αφού ο ίδιος από τον Ιούλιο είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τον Χ. Μέτιο και ότι αν η ΝΔ δώσει το χρίσμα στον Μέτιο θα τεθεί επικεφαλής άλλου συνδυασμού. Όπερ και εγένετο. Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση Μητσοτάκη ότι θα στηρίξει τους ενεργεία περιφερειάρχες, άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου παρότι δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Χ. Μέτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μαζί του θα είναι ο Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Θόδωρος Μαρκόπουλος από την Καβάλα, ο Χατζηγκενέ Ιρφάν. Ερωτηματικό παραμένει αν θα συμμετέχει ο Δ. Πέτροβιτς από τον Έβρο.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έρχεται έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Βγαίνει ο διαγωνισμός και αναμένεται να εγκατασταθεί μέσα στο καλοκαίρι – Σε εφαρμογ…