Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Πρόσληψη 1 αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Πρόσληψη 1 αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Ξάνθης

0

Από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 21 η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων

 

 

Το Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη 1 γιατρού με ειδικότητα ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1 για την πλήρωση θέσης κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ., επί θητεία

Η Αίτηση – Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση

esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω

διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της

ηλεκτρονικής αίτησης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 03-09-2018 ώρα

12μ.μ. και λήγει στις 21-09-2018 ώρα 23:59.

 

1 Χειριστής Μηχανημάτων έργου για τον Δήμο Μύκης

 

Ο Δήμος Μύκης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1)ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης.

Αναλυτικότερα:

 

Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων  
101 Δήμος Μύκης Σμίνθη ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (γκρέϊντερ και ελλείψει αυτού JCB) 8 ΜΗΝΕΣ 1

 

Ξεκίνησε πρόγραμμα «κοινωφελούς» με 30.333 προσλήψεις σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

 

Ξεκίνησε σήμερα 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι και την 20η Αυγούστου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» (η απόφαση).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, που υλοποιεί το πρόγραμμα, η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 8/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).

Η απόφαση του προγράμματος δημοσιεύεται στο τεύχος Β’ αρ. 3013|2018 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

23 θέσεις για το ΚΚΠΠ – ΑΜΘ

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης ανήρτησε στις 13 Αυγούστου 2018 στην ιστοσελίδα του www.kkppamth.gr την υπ’ αριθ. 5570/13-08-2018 (ΑΔΑ: 7Ν6ΖΟΞΧΘ-04Ο) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Καταλόγων Πλήρωσης είκοσι τριών (23) θέσεων επικουρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα για τα Παραρτήματά του: 1) Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, 2) Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, 3) Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, 4) Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, 5) Προστασίας Παιδιού Δράμας, 6) Προστασίας Παιδιού Καβάλας και την Κεντρική Υπηρεσία του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ.. Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων έως και την 23η Αυγούστου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν ν’ αναζητούν την Προκήρυξη και την Αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Κέντρου και στα κατά τόπους Παραρτήματά του.

 

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για ανέργους με άρωμα… γυναίκας

 

Οι γυναίκες εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας σε σχέση με τους άνδρες, εργάζονται με σχέσεις μερικής απασχόλησης σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι οι άνδρες. Ο ΟΑΕΔ ετοιμάζει ειδικά προγράμματα για την ένταξη των γυναικών στην εργασία και το κλείσιμο της ψαλίδας ενώ αυξημένη είναι και η επιθυμητή ποσόστωση συμμετοχής των γυναικών. Στα προγράμματα που θα “τρέξουν”, το επόμενο διάστημα η σύνθεση φύλου είναι 60% γυναίκες και 40% άνδρες, για να κλείσει, όπως υποστηρίζουν πηγές του Οργανισμού, η ψαλίδα μεταξύ ανδρών και γυναικών στη σύνθεση της απασχόλησης.

Το πρόγραμμα που έχει εισηγηθεί ο ΟΑΕΔ, ονοματισμένο για γυναίκες, θα αφορά 8.000 άνεργες, Πρόκειται για προγράμματα που θα συνδυάζουν δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης, τοποθέτησης στην εργασία και επαγγελματικού προσανατολισμού, ώστε να μπορούν να ενταχθούν οι γυναίκες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην απασχόληση. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό αναμένονται να γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

asep-empros

ΑΣΕΠ: Μήνας προκηρύξεων ο Σεπτέμβρης για 2.075 μόνιμες θέσεις εργασίας

 

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι μήνας προκηρύξεων, καθώς τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις πρόκειται να δημοσιευθούν τον επόμενο μήνα. Οι προκηρύξεις αφορούν την πρόσληψη συνολικά 2.075 μόνιμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς, δήμους και νοσοκομεία.

 

ΑΣΕΠ: Ειδικότερα, αναμένεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνολικά θα ανοίξουν 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Το προσωπικό στους δήμους θα απασχοληθεί ως επί το πλείστον στον τομέα της καθαριότητας. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συμπληρωματική προκήρυξη στον μεγάλο διαγωνισμό 3Κ/2018 και μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες.

Σε ό,τι αφορά τις ειδικότητες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης – που θα είναι και οι περισσότερες – μεταξύ άλλων θα ζητηθούν καθαριστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, φύλακες, επιστάτες καθαριότητας, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων αλλά και εξωτερικών χώρων.

Η κατανομή των θέσεων στους φορείς δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πάνω από 470 θέσεις σε 28 δήμους και περίπου 250 θέσεις σε 13 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Τα κριτήρια που θα ανοίξουν την πόρτα στους υποψηφίους είναι η εντοπιότητα αλλά και η ειδική εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης που ζητείται.

Στο μεταξύ, εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους της χώρας. Πρόκειται για συνολικά 118 μόνιμες θέσεις σε δήμους με τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γεωμορφολογίας και γεωγραφικής θέσης, που έχουν πολλά κενά σε θέσεις προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη εγκρίνει τις θέσεις, οι οποίες – όπως αναφέρουν πηγές – θα είναι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα – το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου – θα εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 1.200 μόνιμες θέσεις για προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία. Εκτός από διοικητικό προσωπικό, θα προκηρυχθούν θέσεις για νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, όπως για παράδειγμα φυσικοθεραπευτές ΤΕ και λογοθεραπευτές ΤΕ.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…