Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σήμερα η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Σήμερα η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

0

Ο ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε νικώντας με 3-1 τον Ατρόμητο

Συμπληρώθηκε το παζλ των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ να είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που θα μπει στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Ο “δικέφαλος του βορρά” νίκησε στο Περιστέρι 3-1 τον Ατρόμητο και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά. Για την ομάδα του Λουτσέσκου σκόραραν οι Σάκχοφ (30′), Κάνιας (67′) και Κουλούρης (79′). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 54′ ο Βασιλακάκης. Στην κλήρωση θα μπουν εκτός από τον ΠΑΟΚ και οι ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΑΕΛ.

Οι αγώνες για τους «4» του θεσμού είναι προγραμματισμένοι για τις 27/2-1/3 και 17/19/4 ενώ ο τελικός για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Οι ημιτελικοί αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τα διαστήματα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018 (πρώτοι αγώνες), 17-19 Απριλίου 2018 (ρεβάνς), ενώ ο τελικός για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…