Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινά η κτηριακή μελέτη για τις αίθουσες του δημοτικού σχολείου Διομήδειας

Ξεκινά η κτηριακή μελέτη για τις αίθουσες του δημοτικού σχολείου Διομήδειας

0

Ανακηρύσσεται ο ανάδοχος στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αβδήρων, που συνεδριάζει την Τετάρτη

Θέματα προμηθειών και τεχνικών έργων στην ημερήσια διάταξη

 Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 13:30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αβδήρων με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα μέλη της επιτροπής θα απασχολήσουν θέματα διαγωνισμών προμηθειών και τεχνικών έργων.

Αναλυτικά τα θέματα:

1.Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια Τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας και της παροχής γάλακτος για το δικαιούχο Προσωπικό του Δήμου Αβδήρων» προϋπολογισμού 56.527,07€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

2.Έγκριση του πρακτικού Νο 3 για τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης του ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για τη «Επισκευή και συντήρηση των Οχημάτων του Δήμου Αβδήρων» – Κατακύρωση και ανάδειξη αναδόχου

3.Έγκριση πρακτικών συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. Βιστονίδας»

4.Έγκριση του Πρακτικού ΙII και βαθμολόγησης των αποδεκτών οικονομικών προσφορών, στάθμιση της βαθμολογίας της τεχνικής και οικονομικής προσφοράς κάθε προσφέροντος και ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου, του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ»

5.Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το προηγούμενο της έκθεσης τρίμηνο ( 01-10-2017 έως και 31-12-2017)

6.Έγκριση ανατροπής αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης πιστώσεων για το έτος 2018

7.Έγκριση προτάσεων 3ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων

8.Έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έφραξε η «Μπούκα του Λαγού» στην Βιστονίδα

Χρειάζεται άμεσα έργο διάνοιξης γιατί τα ψάρια κινδυνεύουν από ασφυξία – Συνάντηση Γιαννακ…