Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Αναρτήθηκαν χθες οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή στους 34 δήμους

Αναρτήθηκαν χθες οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή στους 34 δήμους

0

296 θέσεις για το δήμο Ξάνθης

 

Αναρτήθηκαν χθες 30 Ιανουαρίου 2018, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στη διεύθυνση www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι ακόλουθοι Πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους – Β΄ κύκλος:

  1. Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
  2. Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων και
  3. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειοµένων

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, µε τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους µε τους ακόλουθους τρόπους:

  • Από το Μητρώο Ανέργων µέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.
  • Από τους πίνακες κατάταξης µε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων. Θέμα ωρών είναι η δημοσιοποίηση των προσωρινών πινάκων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (β’ φάση).

Πρόκειται για την κάλυψη 7.180 θέσεων πλήρους απασχόλησης με συμβάσεις οκτώ μηνών, σε 34 δήμους όλης της χώρας, οι οποίοι είναι θύλακες υψηλής ανεργίας.

Από την εξέταση των ηλεκτρονικών αιτήσεων που υποβλήθηκαν το διάστημα 14 – 27 Δεκεμβρίου προέκυψαν οι δικαιούχοι οι οποίοι θα αναρτηθούν στους προσωρινούς πίνακες.

296 θέσεις για το δήμο Ξάνθης

Υπενθυμίσουμε πως οι θέσεις που αντιστοιχούν στον δήμο Ξάνθης είναι 296 και διαφόρων ειδικοτήτων.

 

 

Πρόσληψη ενός γιατρού για την ΤΟΜΥ Ξάνθης

 

 

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα από την 4η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης οι προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού στις πρώτες Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) της Ξάνθης και  καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα της 4ης Υ.ΠΕ. Για την Ξάνθη αναφέρεται στον πίνακα προσληπτέων ένας γιατρός ειδικότητας Γενικής Ιατρικής.

 

 

Μέχρι 5 Φεβρουαρίου η ημερομηνία για την θέση χειριστή γκρέιντερ στον δήμο Αβδήρων

 

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αβδήρων.

 

Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΒΔΗΡΑ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧ/ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (Γκρέιντερ) 8 μήνες 1

 

Οι υποψήφιοι της παραπάνω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΓΕΝΙΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, Τ.Κ. 67064 απευθύνοντάς την στο γραφείο προσωπικού υπόψιν κ. Γκοβέση Γεωργίου, κας Κοτσάνη Αναστασίας (τηλ. Επικοινωνίας: 2541352517-516) σε προθεσμία 10 ημερών από την τελευταία δημοσίευση και έως την 05 -02-2018.

 

 

Έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η θέση οδηγού για το τρενάκι του δήμου Ξάνθης

 

Για εργασία από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου

 

 

 

Ο Δήμος Ξάνθης ύστερα από την υπ’ αριθ. 350/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, προς κάλυψη των περιοδικών αναγκών λειτουργίας του τουριστικού τρένου του Δήμου κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Από 05/02/2018 έως 20/02/2018

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Ξάνθης (Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα γωνία, τηλ: 25410 28398) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι του γραφείου: Κρασούλης Ηλίας και Παπαδόπουλος Ιωάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος (Πλατεία Δημοκρατίας) και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.cityofxanthi.gr και συγκεκριμένα από τις 24/01/2018 έως 02/02/2018.

moyseio

Έρχονται 2.690 προσλήψεις εποχικών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

 

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να έχουν προλάβει να στελεχωθούν όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν. Μάλιστα, επειδή φέτος το Πάσχα πέφτει αρκετά νωρίτερα, οι διαδικασίες θα επισπευσθούν ώστε να έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες μέχρι τότε.

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ φτάνουν αιτήματα για εποχικές προσλήψεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων, ενώ το μεγαλύτερο πακέτο, περίπου 1.300 θέσεις, θα ξεκινήσει να βγαίνει προς τα τέλη Φλεβάρη. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών και θα ενισχύσουν τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και με διευρυμένο ωράριο εργασίας κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

 

Ειδικότητες-προσόντα

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων, ΔΕ Νυκτοφυλάκων, ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, ΥΕ Εργατών και ΤΕ Λογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Προσωπικού Φύλαξης θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο στην ειδικότητα Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

 

Και 750 φύλακες σε μουσεία μέσω κοινωφελούς εργασίας

Παράλληλα με τις αιτήσεις του εποχικού προσωπικού που θα εγκριθούν από το ΑΣΕΠ, την άνοιξη αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη πρόσκληση για κοινωφελή εργασία του 2018 που θα αφορά στην πρόσληψη 750 υπαλλήλων σε φορείς του υπ. Πολιτισμού. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει η επεξεργασία του αιτήματος προκειμένου να δημοσιευτεί η πρόσκληση μέσα στον Φεβρουάριο.

 

Αιτήσεις για 92 θέσεις δέχονται 10 Εφορείες Αρχαιοτήτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αιτήσεων για 92 εποχικούς υπαλλήλους σε φορείς του υπ. Πολιτισμού. Οι ειδικότητες που ζητούνται κυρίως είναι ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων. Ξεχωρίζει η προκήρυξη του Μουσείου Ακρόπολης που θα ενισχυθεί με 35 φύλακες-προσωπικό ασφαλείας για 8 μήνες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 5 Φεβρουαρίου.

530 προσλήψεις εποχικών στα ΕΛΤΑ

 

Μπαράζ προκηρύξεων για εποχικό προσωπικό στα ΕΛΤΑ αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Συνολικά θα γίνουν 530 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε όλα τα υποκαταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων και 100 στις Ταχυμεταφορές. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι οι εξής: ΔΕ Διανομέων, ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, ΥΕ Διαμετακομιστών.

Οι νέοι διαγωνισμοί θα βγαίνουν σταδιακά και ο εκάστοτε ταχυδρομικός σταθμός θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις δικές του αιτήσεις. Το ΑΣΕΠ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να εγκρίνει τα νέα αιτήματα και θα προχωρά άμεσα η διαδικασία των αιτήσεων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …