Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Αήττητη στα φιλικά ολοκλήρωσε το 2ο στάδιο προετοιμασίας η Ξάνθη

Αήττητη στα φιλικά ολοκλήρωσε το 2ο στάδιο προετοιμασίας η Ξάνθη

0
endekada-2017

Φιλικό: Ξάνθη – Πλατανιάς 1-0 με σκόρερ τον Γέντρισεκ

Επέστρεψε από τη Βουλγαρία στη βάση της η ξανθιώτικη αποστολή

Αήττητη στα τέσσερα φιλικά και με την ψυχολογία στη ύψη επέστρεψε η αποστολή της Ξάνθης από τη Βουλγαρία όπου παρέμεινε για 15 ημέρες, ολοκληρώνοντας το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της.

Έτσι μετά από μία σειρά καθημερινών σκληρών προπονήσεων αλλά και των τεσσάρων φιλικών οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στα Πηγάδια, όπου θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα και να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη του επερχόμενου πρωταθλήματος, με τη «σέντρα» να έχει οριστεί για τις 19 Αυγούστου (εάν δεν προκύψει αναβολή λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει και της αβεβαιότητας γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα).

Η ξανθιώτικη ομάδα επί βουλγαρικού εδάφους αγωνίστηκε κατά σειρά με τη Σπάρτακ Πλέβεν, την οποία νίκησε με σκορ 3-0 (2 Γέντρισεκ – 1 Κάστρο), με τον Απόλλων Σμύρνης σε ένα ματς που έληξε 1-1 (γκολ Μπρίτο) και την Κέρκυρα (0-0), ενώ στο σαββατιάτικο – τελευταίο – φιλικό στο Πράβετς, η Ξάνθη επικράτησε με σκορ 1-0 επί του Πλατανιά.που προετοιμάζεται στο ίδιο μέρος για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ που σημειώθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γέντρισεκ. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν στο γήπεδο την πρόοδο της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τους αγωνιστικούς ρυθμούς και τις βελτιώσεις που χρειάζεται η ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Στο φιλικό για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Πλατανιάς (α’ ημίχρονο): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Μπούντνικ.

Πλατανιάς (β’ ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Πρυντέτα, Ντικαμονά, Γιορέντε, Βάντερσον, Σινγκ, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Γκρζέλτσακ, Στάμου.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς (46′ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60′ Ορφανίδης Λ.), Κασάδο (60′ Συλλά), Φλίσκας (60′ Λισγάρας), Σβάρνας (60′ Χατζητερζόγλου), Καμαρά (60′ Ντε Λούκας), Κίκε (60′ Κώστας), Λουσέρο (60′ Ορφανίδης Π.), Ρότσε (60′ Μεχία), Μπρίτο (60′ Φασίδης), Γέντρισεκ (60′ Κάστρο).

* Επόμενο φιλικό για την Ξάνθη στο γήπεδό της το ερχόμενο Σάββατο (5 Αυγούστου) και ώρα 19:00 με αντίπαλο τη Λάρισα, ενώ την ίδια ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 12 Αυγούστου στο «AEL FC Arena».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …