Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Youth Bazaar για πρώτη φορά στην Ξάνθη

Youth Bazaar για πρώτη φορά στην Ξάνθη

0

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών «Η Γέφυρα» οργανώνει μια γιορτή δημιουργίας

Στο πλαίσιο της 10ης Πολιτιστικής Εβδομάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» διοργανώνει για πρώτη φορά το Youth Bazaar με όραμα να καθιερώσει μια γιορτή δημιουργιών. Το Youth Bazaar δίνει τη δυνατότητα σε νέους από όλη την Ελλάδα γεμάτους ιδέες, έμπνευση, δημιουργικότητα, αγάπη για την τέχνη, να εκθέσουν στο κοινό το υλικό και τις δημιουργίες τους. Το 1ο Youth Bazaar θα περιλαμβάνει κοσμήματα, είδη ραπτικής, ρούχα, έργα τέχνης, φωτογραφικό υλικό, δίσκους μουσικής, βιβλία κλπ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο μπαζάαρ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ξάνθη, μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ή να επικοινωνήσουν με μέλη του Συλλόγου μέχρι τις 23 Απριλίου. Η ακριβής ημερομηνία της εκδήλωσης καθώς και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Την φόρμα συμμετοχής μπορεί να βρει κανείς ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: www.goo.gl/forms/0BFW0y91QQDBueK33

Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι: Ονοματεπώνυμο, Ηλικία, Υλικό έκθεσης, Ιδιότητα, Τηλέφωνο, e-mail διεύθυνση και τόπος διαμονής.

e-mail επικοινωνίας: gefyra.csu@gmail.com

Σελίδα στο facebook: www.fb.com/csugefyra

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…