Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Φιλικό Ορφέας – Καβάλα για τη στήριξη Ξανθιώτη με πρόβλημα υγείας

Φιλικό Ορφέας – Καβάλα για τη στήριξη Ξανθιώτη με πρόβλημα υγείας

0
xanthi-kavala16

Πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως με τις ομάδες να συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν οικονομικά

Το Σάββατο 12/11 στις 15:00 η φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Α.Ο.Ξ.

Για ακόμη μία φορά στην Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή μας το ποδόσφαιρο στέκεται αρωγός σε μία προσπάθεια για τη ανακούφιση συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται βοήθεια.

Πρόκειται για Ξανθιώτη ο οποίος χτυπήθηκε από αρρώστια και πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση.

Για την οικονομική ενίσχυσή του στην περιπέτεια υγείας που περνάει, η ομάδα του Άρη Αβάτου ξεκίνησε μία προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να διατίθεται στη συνέχεια από τους ιθύνοντες της ομάδας για τα έξοδα της εγχείρησης. Την προσπάθεια στηρίζουν και άλλες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, όπως και ο Ορφέας που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει δράση στα πρωταθλήματα και μετά την αναβολή του αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης έκλεισε φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα, με τα έσοδα του φιλικού να προορίζονται για την οικονομική βοήθεια του παραπάνω Ξανθιώτη. Το φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ (γενική είσοδος 5 Ευρώ).

Επίσης όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο και όποιο ποσό περισσεύει από το υστέρημα του, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2541026028 για να ενημερωθεί σχετικά.

Η ταυτότητα του προσώπου για τον οποίο γίνεται το φιλικό είναι γνωστή στο «Ε» (γυμναστής στο επάγγελμα) όμως δεν δημοσιεύεται κατόπιν επιθυμίας των διοργανωτών του φιλικού.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …