Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σφοδρή σύγκρουση με υλικές ζημιές στο κέντρο της πόλης

Σφοδρή σύγκρουση με υλικές ζημιές στο κέντρο της πόλης

0
troxaio an thrakis2

ΙΧ χτύπησε ταξί στο πίσω μέρος στη συμβολή των οδών Ανατολικής Θράκης και Αγίου Ελευθερίου. Αποφεύχθηκε ο τραυματισμός, σοβαρές ζημιές στα οχήματα

Τροχαίο με σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα σε ένα ΙΧ με ξανθιώτικες πινακίδες που οδηγούσε μία γυναίκα 40 περίπου ετών και έναν ταξιτζή.

Το ατύχημα, που ευτυχώς δε συνοδεύτηκε από κανέναν τραυματισμό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, προκλήθηκε σε ένα από τα γνωστά «τυφλά» σημεία της πόλη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ανατολικής Θράκης και Αγίου Ελευθερίου, ακριβώς μπροστά στο ΚΕΠ. Το ΙΧ πέρασε από το ΣΤΟΠ χωρίς τη δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα να χτυπήσει το ταξί που κατερχόταν στο πίσω μέρος του οχήματος. Ο ταξιτζής, αφού προσέκρουσε στη γωνία αριστερά του, όπου βρίσκεται και ο καθρέφτης ελέγχου για τους οδηγούς, «προσγειώθηκε» σε ένα από τα αυτοκίνητα που βρισκόταν παρκαρισμένα στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Να σημειώσουμε ότι και ο καθρέφτης που υποστηρίζει την ορατότητα των οδηγών καταστράφηκε και αυτός.

Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων αφότου διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε τραυματισμός διατήρησαν την ψυχραιμία τους και κάλεσαν την Τροχαία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό και έδωσε οδηγίες για το διακανονισμό. Οι δύο εμπλεκόμενοι στο ατύχημα εξήγησαν τι συνέβη και η οδηγός του ΙΧ τόνισε ότι σταθμευμένο όχημα στην αριστερή γωνία περιόριζε την ορατότητα στο δρόμο.

Και τα τρία οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, κυρίως το ταξί που καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό στο πίσω μέρος. Όπως ήταν αναμενόμενο, στο σημείο του ατυχήματος συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Οδική Βοήθεια για να απομακρύνουν τα δύο οχήματα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…