Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Προσλήψεις για την Κατασκήνωση Αβδήρων

Προσλήψεις για την Κατασκήνωση Αβδήρων

0
ergasia-jun163

Στο αέρα είναι η προκήρυξη γι την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ενός μήνα) , για την κάλυψη εποχικών αναγκών των μαθητικών κατασκηνώσεων «ΑΡΧΑΙΑ ΑΒΔΗΡΑ», για το καλοκαίρι 2016 για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

01

ΜΑΓΕΙΡΑΣ (ΔΕ)

ΔΕ (Απόφοιτος  ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων ή Υ.Ε., με εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται και ελλείψει αυτών χωρίς εμπειρία)

1 ΜΗΝΑΣ

02

ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ(ΥΕ)

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

03

ΕΡΓΑΤΗΣ (ΥΕ) ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

04

ΕΡΓΑΤΡΙΑ WC(ΥΕ)

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

05

ΕΡΓΑΤΕΣ (ΥΕ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

06

ΦΥΛΑΚΑΣ

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

07

ΛΑΤΖΕΡΕΣ (ΥΕ)

ΥΕ (Χωρίς ιδιαίτερα προσόντα)

1 ΜΗΝΑΣ

08

ΝΟΣΟΚΟΜΑ (ΤΕ)

ΤΕ(Πτυχιούχος Σχολής Νοσοκόμων με άδεια άσκησης επαγγέλματος ή τελειόφοιτος Σχολής Νοσοκόμων)

1 ΜΗΝΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης ( Διοικητήριο, 5ος όροφος, γραφείο 518) μέχρι και 22/06/2016 και ώρα 15:00.

Δεν αναφέρεται ο αριθμός των θέσεων καθότι ακόμη δεν έχουν εγκριθεί από το υπουργείο. Το αίτημα της Πρωτοβάθμιας αφορούσε σε 12 προσλήψεις ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εγκριθούν 8.

Αναμένονται νέες προσλήψεις για πυροπροστασία στον δήμο Αβδήρων

Υπό έγκριση στην Αποκεντρωμένη βρίσκεται ακόμη το αίτημα του δήμου Αβδήρων για 13 προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας του δήμου Αβδήρων όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαλασίδης. Η ανακοίνωση για την υποβολή δικαιολογητικών με τις ημερομηνίες υποβολής θα ανακοινωθούν μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από την περιφέρεια.

Προσλήψεις στις Αλυκές της Κεσσάνης

Από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.»

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» χρειάζεται κάθε χρόνο για τις ανάγκες της, τις παρακάτω ειδικότητες τεχνικού προσωπικού:

*Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων

*Ηλεκτροσυγκολλητής/Οξυγονοκολλητής

*Πρακτικός Μηχανικός

*Χειριστής μηχανημάτων

*Βοηθός διακίνησης αλμών

*Εργατοτεχνίτης/ Ξυλουργός/ Τεχνίτης Οικοδομικών Εργασιών

Επιπλέον των ανωτέρω, για την αλυκή Μεσολογγίου χρειάζεται:

*Οδηγός

*Χημικός

*Μηχανολόγος Μηχανικός

Οι παραπάνω ειδικότητες χρειάζονται για τις αλυκές

*Μεσολογγίου,

*Κίτρους Πιερίας

*Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης

*Νέας Κεσσάνης Ξάνθης

*Μέσης Κομοτηνής

*Καλλονής Λέσβου

*Πολιχνίτου Λέσβου

Η εταιρεία λοιπόν, θα προβεί στη δημιουργία καταλόγων και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα ως εξής: 1 Με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., Ασκληπιού 1, Τ.Κ. 106 79, Αθήνα

2. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aIykes@saltworks.gr

3. Στις κατά τόπους αλυκές.

Προκηρύξεις εν αναμονή…

Εγκρίθηκαν 10 προσλήψεις μουσικών του Κέντρου Πολιτισμού. Οι προσλήψεις αφορούν μουσικούς δασκάλους για το Ωδείο Ξάνθης. Σύντομα θα εκδοθεί η προκήρυξη.

Εγκρίθηκαν 4 θέσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δ. Τοπείρου

Μέσα στο καλοκαίρι θα εκδοθεί η προκήρυξη. Οι θέσεις είναι 8μηνης διάρκειας.

2.500 προσλήψεις ανέργων σε 24 κέντρα φιλοξενίας

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων μέσω ΟΑΕΔ για εργασία σε υπηρεσίες Δήμων και HOTSPOTS

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να προκηρυχθούν από το υπουργείο Εργασίας οι 2.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας, που θα αφορούν ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν στα hotspots και στα κέντρα καταγραφής των προσφύγων. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω του ΟΑΕΔ θα ξεκινήσει έως το τέλος του μήνα, ενώ όσοι υποψήφιοι αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης ύψους 200 ευρώ.

Οι καθαρές μηνιαίες απολαβές των εργαζόμενων ηλικίας έως 25 ετών ανέρχονται στα 431,75 ευρώ, ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ.

Επιδότηση 600 εκατ. ευρώ για βιολογικά προϊόντα

Πρόγραμμα χρηματοδότησης Γεωργίας – Κτηνοτροφίας

Τουλάχιστον 50% επιπλέον εισόδημα μπορεί να αποφέρει η παραγωγή βιολογικών προϊόντων, με τα κίνητρα ύψους 600 εκατ. ευρώ που προβλέπονται στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Η επιδότηση ανέρχεται σε 270€ το στρέμμα για τους υφιστάμενους αλλά και τους νέους καλλιεργητές, ενώ επιδοτείται και το ζωικό κεφάλαιο. Μεγάλη ζήτηση στην αγορά παρουσιάζουν οι ελιές και το ελαιόλαδο, το σταφύλι και το κρασί, η ντομάτα, η πιπεριά και η ρίγανη.

Πρόγραμμα ενίσχυσης νέων αγροτών μετά το καλοκαίρι

Οι επιδοτήσεις θα φτάνουν τα 22.000 ευρώ για νέους έως 40 ετών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επιχειρηματικό σχέδιο της γεωργικής εκμετάλλευσης, το οποίο θα πρέπει να είναι υλοποιήσιμο εντός 3 έως 4 ε

Τα επαρκή επαγγελματικά προσόντα θα πρέπει είτε να υφίστανται είτε να αποκτηθούν εντός 36 μηνών από τη λήξη της απόφασης ενίσχυσης

Ευκαιρία σε χιλιάδες νέους αγρότες για να αναπτύξουν τη δική τους γεωργική μονάδα παραγωγής δίνει το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται προ των πυλών. Το πρόγραμμα πρώτης εγκατάστασης στον αγροτικό τομέα θα χορηγεί επιδοτήσεις έως 22.000 ευρώ για νέους έως 40 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα. Η προκήρυξη του μέτρου προγραμματίζεται να γίνει ανά περιφέρεια μετά το καλοκαίρι του 2016. Δικαιούχοι της προκήρυξης του μέτρου είναι νέοι γεωργοί, ηλικίας κάτω των 40 ετών, που έχουν υποβάλει δήλωση ΟΣΔΕ τουλάχιστον για το έτος 2016 και οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως νεοεισερχόμενοι στον αγροτικό τομέα επαγγελματίες γεωργοί, ενώ αναλαμβάνουν τη δέσμευση να ασφαλιστούν στον ΟΓΑ. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεωργική εκμετάλλευση με ελάχιστο μέγεθος παραγωγικής δυναμικότητας (εκφρασμένη ως τυπική απόδοση) 8.000 ευρώ. Για πρώτη φορά είναι επιλέξιμα για ενίσχυση και νομικά πρόσωπα τα οποία ανήκουν κατά κύριο λόγο σε νέο γεωργό (ο νέος γεωργός μετέχει στο κεφάλαιο του νομικού προσώπου τουλάχιστον κατά 51%).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τυποποιημένο επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης της γεωργικής τους εκμετάλλευσης. Η διάρκεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 3 και μεγαλύτερη από 4 χρόνια.

Οικονομικές ενισχύσεις

Το ποσό ενίσχυσης, το οποίο δεν συνδέεται με συγκεκριμένες δαπάνες, διαμορφώνεται ως εξής: Βασικό ποσό ενίσχυσης τα 17.000 ευρώ το οποίο μπορεί να προσαυξάνεται αθροιστικά:

• κατά 2.500 ευρώ εφόσον η περιοχή μόνιμης κατοικίας των νέων γεωργών βρίσκεται σε περιοχές ορεινές ή μειονεκτικές ή σε μικρά νησιά (νησιά μέχρι και 3.000 κατοίκων) ή συνδυασμό αυτών των κατηγοριών περιοχών και

• κατά 2.500 ευρώ για ζωική παραγωγική κατεύθυνση της εκμετάλλευσης.

Συνεπώς το ποσό ενίσχυσης διαμορφώνεται ανάλογα με τους συνδυασμούς από 17.000 ευρώ έως 22.000 ευρώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…